Convocatòria resolta d’Embrions 11

Un any més des del Festival Escena Poblenou volem de recolzar projectes artístics escènics que estan en estat de gestació de creadors i creadores professionals.

Per fi podem anunciar les propostes seleccionades que ens podran fer un tast el dijous 17 d’octubre de 2024 dins del marc del Festival.

Volem agrair totes les propostes dels participants que ens heu fet arribar. En la 11ª edició d’Embrions, s’han seleccionat els següents projectes:

‘Black Box (Mary’s room)’ d’Uku’Pacha: una obra on conflueixen el teatre, la dansa, l’audiovisual, la tecnologia, la realitat virtual i la neurociència.


‘Quería ser maricón pero nací sudaca’ de Juan Pablo Mazorra: un monòleg autoficcional en format de cabaret contemporani que neix de la intersecció entre l’experiència migrant i la identitat de Juan Pablo Mazorra.


‘Entre bous i vaques’ de La côte Folle: un projecte artístic/escènic que neix de la necessitat d’ajuntar-nos i explorar, barrejar les nostres tècniques, trobar-nos en una dramatúrgia i compartir el nostre camí amb el públic.


‘A POLS’ de Clariana: manifesta la presència del cos a les zones de pas, fragmentades i passatgeres on l’afecte queda interromput. Peça paisatge protagonitzada per vianants, moviments, senyals i paviments sobre la restitució dels cossos anònims que circulen i resisteixen l’alienació.


Aquest any el jurat ha estat format per: Anna Giribert (Directora Artística Fira Tàrrega), David Marín (Direcció Nau Ivanow, Sergi Estebanell (Creador escènic i Assessor Creatiu a la Fundació Carulla), Isaac Vila (Comissari Laboratori Escènic CCCB), Nina Solà Carbonell i Jordi Font Alonso (Creadors Escènics i directors artístics de La Cremallera, espai de residències i exhibició a Ribes de Freser) i l’Ada Vilaró (Creadora escènica i Directora Artística Festival Escena Poblenou).

Podreu veure aquestes (i d’altres) propostes en la propera edició del Festival Escena Poblenou. Us hi esperem!!!