Vols experimentar amb l’espai públic? En Sergi Estebanell imparteix un taller de creació d’arts de carrer perfecte per a tu!

Vols experimentar amb l’espai públic? En Sergi Estebanell imparteix un taller de creació d’arts de carrer perfecte per a tu! 

Una de les coses de les que més ganes tenim és tornar als carrers i omplir-los d’arts escèniques; però… què és l’espai públic? Què s’hi pot fer? I què no s’hi pot fer? En el marc del 19è Festival Escena Poblenou podràs gaudir de ‘El laboratori dels impossibles’, un taller que té com a objectiu reflexionar sobre aquestes qüestions, i també sobre la importància de l’art al carrer. L’imparteix en Sergi Estebanell, cofundador del Festival Escena Poblenou juntament amb l’Ada Vilaró!

En Sergi fa 20 anys que es dedica a l’art escènic i a la cultura, i ha centrat la seva investigació en l’àmbit de l’humor i l’art transformador a l’espai públic. A més, ha creat, dirigit i actuat en més de 50 produccions que han viatjat a més de 30 països diferents! Actualment combina la creació i la investigació a l’espai públic de diferents companyies com Money For Free, Eléctrico 28 o Kamchatka.

Tant se val si tens experiència artística o no: ‘El laboratori dels impossibles’ va adreçat a tothom (major de 12 anys)! A més, durant el taller emprendràs un viatge preciós en el qual podràs connectar amb persones desconegudes i compartir les vostres històries al mateix temps que experimentes diferents eines artístiques per comunicar-te amb el públic/vianants. Millor i més xulo, impossible!

Quan serà? El taller es farà en cinc dies, del 19 al 23 d’octubre i el 24 d’octubre es farà una mostra de tot el treball realitzat. La inscripció té un cost de 60€. Per tal d’optar a una plaça a aquest taller, cal omplir AQUEST FORMULARI abans de l’11 d’octubre. En funció de totes les persones que s’hagin inscrit, farem una selecció per a configurar un grup que sigui el més adient possible per a realitzar el curs. Comunicarem els seleccionats el dia 14 d’octubre!

No t’ho pensis gaire que les places són limitades! T’esperem a ‘El laboratori dels impossibles’!!