FESTIVAL VALENTINA

Tercera edició del Festival Valentina, un projecte d’Escena Poblenou dirigit al públic familiar. Un programa d’activitats que vol adreçar mirades cap als drets dels infants, i reivindicar la seva importància en una societat on malauradament aquests encara es vulneren.

Celebrem el dret dels més petits a jugar i a divertir-se, a no ser discriminats, a crèixer sans, a l’educació i a ser respectats. Tot a través d’espectacles, tallers, i algunes sorpreses!

Aquest any comptem amb Téntol de la Cia. Manipulats un espectacle de circ per a nenes i nens a partir de 3 anys, que també forma part del projecte Escena Balear del festival.

També acollim l’espectacle 4 parets i un sostre, que es completarà amb un taller amb infants del barri del Poblenou.

Aquest any hem volgut donar veu també al col·lectiu de mestres que treballa per cuidar, ensenyar i acompanyar durant tota la infantesa. Ho fem amb el projecte Vitamina Aire, un espectacle sorgit d’una complicitat entre Joel Álvarez, mestres delbarri del Poblenou i d’arreu de la ciutat i la Fundació Carulla.
Espectacle per a adults (podran entrar-hi nens i nenes a partir de 6 anys)

Vitamina Aire

El projecte guanyador de la SOS Cultura de la Fundació Carulla arriba a Escena Poblenou per parlar-nos sobre les dificultats de l’educació en l’era de les distàncies.

23 OCTUBRE – 11.00h

+ INFO

4 parets i un sostre

4 parets I un sostre és un espectacle per a tots els públics que posa en el centre la importància de tenir una llar i la hipocresia i incoherència arrelades a la nostra societat.

23 OCTUBRE – 12.00h

+ INFO

Téntol

Arriba la tercera edició del cicle Escena Balear amb un espectacle per a tota la família; Tèntol utilitza el llenguatge del circ per treballar sobre el joc i els moviments espontanis que provoca.

24 OCTUBRE – 12.00h

+ INFO

Organitza

Escena Poblenou

Amb el suport de

ICUB – Ajuntament de Barcelona, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona – Districte de Sant Martí, Ajuntament de Barcelona – Àrea de Drets socials, Institut d’Estudis Baleàrics – Govern Balear, Centre Cívic Can Felipa