PROGRAMA VALENTINA

Tercera edició del programa Valentina, un projecte d’Escena Poblenou dirigit al públic familiar. Un programa d’activitats que vol adreçar mirades cap als drets dels infants, i reivindicar la seva importància en una societat on malauradament aquests encara es vulneren.

Celebrem el dret dels més petits a jugar i a divertir-se, a no ser discriminats, a crèixer sans, a l’educació i a ser respectats. Tot a través d’espectacles, tallers, i algunes sorpreses!

Aquest any comptem amb Bichos do Brasil de la companyia Pia Fraus, un espectacle sobre la fauna de la selva brasilera i la importància de cuidar la natura.

També acollim el Conta contes Colorete Colorado, de l’artista travesti PersonajePersonaje, una activitat interactiva per als més petits, però també per a les seves famílies.

Bichos de Brasil

La companyia Pia Fraus arriba des de Brazil per presentar-nos ‘Bichos’ un viatge per la diversitat natural de la selva per als més petits.

23 OCTUBRE – 12.00h

+ INFO

Colorete colorado

PersonajePersonaje ens porta un contacontes travesti i intergeneracional, per fer-nos preguntes i jugar mentre es crea una narrativa col·lectivament.

23 OCTUBRE – 17.00h

+ INFO

Organitza

Escena Poblenou

Amb el suport de

ICUB – Ajuntament de Barcelona, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona – Districte de Sant Martí, Ajuntament de Barcelona – Àrea de Drets socials, Institut d’Estudis Baleàrics – Govern Balear, Centre Cívic Can Felipa