Una vintena d’espectacles per obrir els ulls

Una vintena d’espectacles per obrir els ulls

Sabem que l’estàveu esperant: ja és aquí tota la programació del 21è Festival Escena Poblenou. Ja són més de dues dècades reivindicant les arts escèniques i aquest any tornem amb 23 espectacles vibrants i diversos que no et pots perdre. Sota el lema ‘Obrim els ulls’, el Festival vol apostar per les dones creadores, el talent jove i el suport a la creació, esdevenint un lloc de trobada i comunitat entre el públic i l’artista. Coneix tota la programació del 20 al 23 d’octubre.

Circ i clown

Propostes híbrides

Propostes teatrals

Dansa

Propostes musicals i de ball

Contacontes

Xerrades

 

‘Zloty’ de Pau Palaus

 

Una edició més, el Festival posa sobre la taula el seu compromís amb les dones creadores. Enguany la programació compta amb sis espectacles creats i dirigits per dones creadores com Ada Vilaró, Glòria Ribera, Diana Pla, Unaiuna, Cia de Creació Kunstant i Alicia Reyero (Comando Señoras). I això no és tot. A la graella, hi ha un total de deu espectacles autoria compartida entre creadores i creadors.

En la mateixa línia, l’Escena Poblenou segueix essent un espai de suport a la nova creació. Aquest 2022 tindrà lloc la 9a edició del cicle Embrions, un altaveu i primer contacte per a propostes embrionàries que en un futur esdevindran projectes escènics. En la programació d’enguany, hi trobem dos espectacles de carrer i dos de sala: ‘Idiòfona’ de Joan Català, ‘Todo esto era campo’ de companyia Unaiuna, ‘Noves espiritualitats per a persones atees’ de companyia Atzuac i ‘Alek&Sophie’ de la companyia BAAL.

Continuen en marxa, també, els cicles Escena Balear i Valentina. El primer, dedicat a treballar sinergies amb el panorama escènic contemporani de les Illes Balears, presenta els espectacles ‘Todo esto era campo’ de la companyia Unaiuna i la instal·lació performativa ‘Alek&Sophie’ de la companyia BAAL. Pel que fa a Valentina, cicle dedicat al públic infantil, hi trobarem tres espectacles. El contacontes travesti i intergeneracional ‘Colorete Colorado’ de Personajepersonaje, l’espectacle de dansa ‘Alek & Sophie’ de la companyia BAAL i ‘Bichos do Brasil’ de Pia Fraus, un viatge per la diversitat natural de la selva brasilera.

Un cartellàs, oi? Ara només queda esperar que les entrades surtin a la venda el 27 de setembre! Tingues els ulls ben oberts i segueix-nos a les xarxes, que això tot just comença.

Del 20 al 23 d’octubre t’esperem al 21è Festival Escena Poblenou, no te’l perdis!