Torna Escena Balear! Ses Illes seran presents de nou al Festival Escena Poblenou.

Torna Escena Balear! Ses Illes seran presents de nou al Festival Escena Poblenou.

Des del Festival Escena Poblenou volem de potenciar, visibilitzar i donar suport a creacions que contemplin nous llenguatges escènics, noves dramatúrgies, i noves formes de relació amb els públics. Amb la voluntat de crear sinergies amb l’escena de creació contemporània de les Illes Balears, al Festival es podran veure tres espectacles d’artistes i companyies de les illes gimnèsiques. Saps quins són?

  • Volen, volen’, de la Companyia Mariantònia Oliver: és una peça integrada per la dansa i el circ, que desenvolupa un llenguatge sense paraules, basat en la manipulació d’objectes i el moviment. Un joc coreogràfic càlid que es fon com un conte melòdic, un esclat d’imatges poètiques amb l’objectiu d’estimular les emocions dels infants. És un espectacle per a tota la família!

Podràs gaudir d’aquest espectacle el 20 d’octubre a les 12:00h, al Centre Cívic Can Felipa.

  • Peix’, d’Hotel Iocandi: ‘Peix’ és un viatge metafòric cap a les profunditats humanes per buscar allò que ens fa continuar nedant, buscant, remant tot i la magnitud i la força imprevisible, sempre sorprenent de les onades. Reflexiona, des de la poètica de l’absurd i el clown, sobre l’impacte del turisme, sobre la lluita de poders, sobre la buidor, el silenci i la solitud davant la immensitat, sobre la ridiculesa de ser grans i l’enyorança de ser petits.

Vine a capbussar-te els dies 18 i 20 d’octubre a les 18:00h, a la Plaça de Can Felipa.

  • Sa Mateixa’, de Lali Ayguadé, Joana Gomila, Santi Carreta, Laia Vallès i Magí Serra: en aquesta obra, dos ballarins i tres músics han trobat un llenguatge comú que llegeix el passat per portar-lo cap al present. En aquest espectacle es recuperen i visionen folklore d’arrel balear i temes pop que inclouen des de gravacions d’àvies que interpreten antigues tonades fins a cançons de carácter més eclèctic.

Sa Mateixa’ t’espera el 20 d’octubre a les 20:00h, al Centre Moral i Cultural del Poblenou.

Estem molt contentes de fer pinya amb les Illes Gimnèsiques any més!