Tenim una altra bona notícia: torna Escena Balear!

Tenim una altra bona notícia: torna Escena Balear!

Estem molt contentes perquè enguany finalment podem comptar amb dues companyies de les Balears! Com sabeu, des del Festival Escena Poblenou tenim la ferma voluntat de crear sinergies amb l’escena de creació contemporània de les Illes Balears, per això en aquesta 19a edició podreu gaudir d’un parell de propostes procedents de les illes! Una d’elles és per a un públic infantil i l’altra, per a més grans. Voleu saber de qui parlem? Us les presentem!

‘MiraMiró’, de la companyia Baal

Hem convidat aquesta companyia mallorquina de dansa perquè ens acompanyi a l’univers de Joan Miró a través d’aquesta peça. Com per art de màgia les pintures adquireixen vida, transportant-nos a un cosmo-univers imaginari. Aquesta proposta s’emmarca dins del Festival Valentina, de ben segur que els més petits ho passaran d’allò més bé! Teniu les vostres entrades?

 

‘Excalibur i altres històries d’animals morts’, de la companyia Las Hermanas Picohueso

Aquesta proposta de Las Hermanas Picohueso va ser l’espectacle guanyador dels Premis de la Crítica 2019 a Eines Digitals! Ara aterra al Festival Escena Poblenou per mostrar-nos, amb molt d’humor, el mal que fan les pors mundials. Una peça que ens farà reflexionar! No us quedeu sense entrades! 

Què bé i quina il·lusió poder dur a terme l’Escena Balear un any més! El cert és que ens ha quedat un cartell molt potent! Esperem que l’agafeu amb tantes ganes com nosaltres! Ja sabeu: tenim #GanesDeVosaltres! Entrades a la venda AQUÍ