A Escena Poblenou fem 18 anys i hem preparat un cartellàs amb un munt d’espectacles i activitats que t’encantaran!

A Escena Poblenou fem 18 anys i hem preparat un cartellàs amb un munt d’espectacles i activitats que t’encantaran!

Només es compleixen 18 un cop a la vida, i és que estem tan contentes de celebrar la majoria d’edat que per l’edició del Festival d’enguany, hem volgut reivindicar i fer palès el nostre compromís amb les arts escèniques, la cultura i les dones creadores amb un crit de guerra ben xulo i potent que segur que ja et saps: Fem Pinya!!

Hem volgut celebrar els nostres 18 anys amb tots els honors, per aquest motiu podràs gaudir de 17 espectacles, dels quals 7 s’estrenaran per primer cop a Barcelona i 3 d’ells, són concerts!

Enguany, tenim tres coproduccions, com ara ‘Habitació 1: Ultima Thule’, d’HOTEL – Col·lectiu Escènic i ATRESBANDES, obra que serà l’espectacle inaugural i feta en coproducció amb el Teatre Nacional de Catalunya, el qual, per cert, serà el primer any que faci pinya amb nosaltres! També, juntament amb el Festival TNT – Terrassa Noves Tendències, tindrem ‘360 grams’, d‘Ada Vilaró, una peça que neix arran de la seva lluita contra el càncer. I per últim, la tercera coproducció serà amb el Centre Cívic Can Felipa i els seus programes d’arts visual i arts escèniques amb l’espectacle ‘K.O. Los Figurantes’, de la companyia Ça Marche, una proposta que es desenvoluparà amb diferents col·lectius del barri.

A banda d’aquestes espectacles, al festival també trobaràs ‘Under the Pelucas’, de Cia. Dejabugo, ‘Degenérate mucho’, de Las XL, ‘Peix’, d’Hotel Iocandi, ‘Volen volen’, de La Cia Mariantònia Oliver, ‘Anarchy’, de Societat Doctor Alonso amb la participació de Semolina Tomic i ‘Sa Mateixa’, de la companyia Arrel Musical.

Comptarem, novament, amb Embrions#6, un projecte que programarà noves propostes que es troben en estat de gestació, com ‘Col·lapse’, de la companyia Biguette Ballasco, ‘Síndrome Hang JonGE’ de Labuena Compañía, ‘I AM (T) HERE’ de Pere Jou i Aurora Bauzà i ‘PATA DE GALLO’ de la Companyia Estampades.

 

Això pel que fa a programació artística. No està gens malament, oi? Doncs espera, que encara hi ha més! A banda dels espectacles, podràs gaudir de diferents activitats, com els espais de diàleg al voltant de les dones creadores i el pensament feminista, en una nova edició de SOM AQUÍ. Nosaltres, les dones, som aquí! I, com a novetat, presentarem un programa adreçat al públic familiar i dedicat als drets dels infants: és el projecte Valentina.

Així doncs, ja tens toooota la programació del Festival. Ja pots córrer a dir-ho a la família, amistats, companyes de feina… a qui vulguis! Us esperem per fer pinya del 16 al 20 d’octubre al Festival Escena Poblenou!