Las Glorias Cabareteras

Dia: DISSABTE 21 d’octubre

Hora: 21.30 h

Espai: Centre Moral i Cultural del Poblenou →

Durada: 80′

Disciplina: Cabaret

Edat mínima recomanada: 

Idioma: Català i castellà

Procedència de la companyia: Catalunya

Preu anticipada: 12,00€

Preu taquilla: 15,00€

Sinopsi

Las Glorias deixen anar tot allò que els hi passa pel cap, sense cap mena de filtre: el món dels actors, el panorama teatral català o fins i tot els mateixos espectadors. Tot això i més serà objecte d’anàlisi per part d’aquestes dues vedettes vingudes a menys que no saben cantar, tampoc saben ballar ni molt menys actuar. Però això si, a criticar, a això no les guanya ningú!

Bio de la companyia

Las Glorias van néixer als passadissos del metro de Barcelona. Amb el Molino i l’Arnau tancats i poques expectatives de què cap teatre els hi obri les portes, decideixen començar la seva carrera com a vedettes al suburbà barceloní, concretament a la parada de Paral·lel, per rememorar els vells temps quan el Paral·lel barceloní era el music hall català. Amb aquest començament i sense expectatives de progressar la Capitana i la Martínez van passar a actuar a “sotanos-bar” i altres locals de mala fama de Barcelona.

Fins i tot van arribar al terrat d’una comunitat de veïns. Sense cap mena de dubte és el lloc més alt on han arribat a les seves vides. Una història de fracàs, dubtes i decepció de dues artistes sense èxit ni dignitat que mai s’han pres la vida seriosament.

Fitxa artística

Marta Bernal és la Capitana

Glòria Martínez és la Martínez

Juntes són Las Glorias Cabareteras.

Creació i direcció Las Glorias Cabareteras

+INFO

Shopping Basket

Voleu estar al dia de totes les novetats?

DONEU-VOS D’ALTA AL NOSTRE BUTLLETÍ!