Seguim reivindicant la presència de les dones creadores amb ‘Dones: pell, cos i paraula’!

Seguim reivindicant la presència de les dones creadores amb ‘Dones: pell, cos i paraula’!

Fa un parell d’edicions vam engegar el projecte ‘SOM AQUÍ! Nosaltres, les dones, som aquí!’, amb l’objectiu d’oferir una finestra per donar veu les dones creadores: les videografies, la Viquimarató de dones i els diàlegs a la rotonda del Casino l’Aliança del Poblenou es van convertir en un espai de reflexió per a totes i tots.

Ara que ja hem captat mirades amb el nostre crit de “som aquí!”, què hem de fer? Enguany des del Festival Escena Poblenou fem una gran aposta per les dones creadores (el 80% de la programació del Festival està dirigida per dones!) i el projecte ha passat a anomenar-se ‘Dones: pell, cos i paraula’, i s’hi emmarquen les peces de tres artistes creadores (Sílvia Capell, Núria Güell i Lídia Pujol) i tres dones inspiradores que es belluguen entre el periodisme, l’art i la filosofia (són Neus Molina, Mireia Sallarés i Marina Garcés) s’ocuparan generar diàleg amb el públic.

‘Homenaje’, solo de Sílvia Capell

 

L’artista i creadora de circ contemporani estrena ‘Homenaje’ al Festival Escena Poblenou, i ens oferirà el seu solo amb perxa xinesa. Després de l’espectacle hi haurà un diàleg entre Sílvia Capell i la periodista cultural Neus Molina.

Ja pots comprar les teves entrades anticipades!

‘La veu del poble’, de Núria Güell

 

Des del Festival Escena Poblenou i el Centre Cívic Can Felipa hem encarregat aquesta peça a l’artista visual, que es presentarà a l’espai públic.  ‘La veu del poble’, una acció en què l’artista convida el veïnat del Poblenou a pujar dalt d’un escenari i aplaudir. Un cop acabat l’espectacle se celebrarà un diàleg que compartirà amb l’artista visual Mireia Sallarès.

El dia 20 d’octubre farem una sessió informativa per donar-vos-en més detalls. L’accés a l’acció és gratuït, però cal que reservis plaça; envia’ns un e-mail a suportescenapoblenou@gmail.com i te la guardarem! I si tens algun dubte pots escriure laveudelpob@gmail.com.

 

‘Conversando con Cecilia’, de Lídia Pujol

 

La cantant porta al Festival una peça en estat de creació a partir de les cançons i les lletres de la cantautora en què convida la filòsofa Marina Garcés a tenir una conversa musical per aprofundir en les lletres de les cançons de Cecilia.

Les entrades ja estan a la venda, no et quedis sense!

Com pots veure, aquesta la 19a edició del Festival Escena Poblenou ve amb molt power i amb propostes molt potents amb les quals podràs gaudir, reflexionar i prendre noves mirades i actituds. Si fóssim tu, no ens ho perdríem!