Aquí teniu les propostes d’Embrions#6 que es presentaran enguany a Escena Poblenou.

Aquí teniu les propostes d’Embrions#6 que es presentaran enguany a Escena Poblenou.

 

Vam crear el projecte Embrions, que arriba a la seva 6a edició, amb la finalitat de donar suport a artistes emergents amb propostes en estat de gestació, i que possiblement arribin a convertir-se en projectes escènics.

Per tal que puguin mostrar les seves idees a representants de centres de creació, a agents de producció i programadors, Embrions crea el marc idoni per aquesta trobada. Els projectes que hem seleccionat enguany són els següents:

 

Companyia Biguette Ballasco: ‘COL·LAPSE’

La Companyia Biguette Ballasco i Konvent Punt Zero presenten ‘Col·lapse’, una ficció (quàntica) de teories i practiques que s’han naturalitzat dins la societat, com ara la monogàmia com a sistema, l’encreuament del territori-arrel (la terra esdevinguda nació) i el territori-projecció (l’amor esdevingut parella). A partir de la imatge del laberint, es posen en moviment aquestes realitats imposades: la nació i la parella són concrecions sistèmiques que s’incorporen a la realitat social construïda a través de la monstruositat.

 

Companyia Estampades: ‘PATA DE GALLO’

‘Estampades’ és una proposta que tracta del pas del temps: de sobte, es fa present, palpable i, sobretot, inevitable. Tres personatges, interpretats per Berta Escudero, Paula Radresa i Mariona Moya, s’aturen en un moment ple d’incerteses i de transformació. Com un ou morfològicament destinat al desequilibri i a la mutació, al renaixement, sense saber mai què fou primer.

 

Pere Jou & Aurora Bauzà: ‘I am (t)here’

Pere Jou puja sol a l’escenari per mostrar què passa quan un intèrpret només té dues coses a fer: cantar una melodia de manera repetida i fer tot allò que li demani el públic. ‘I am (t)here’ és un solo que pretén assumir que, a partir de la pèrdua de poder, s’exploren realitats com la incertesa, el sadisme, la vulnerabilitat o la dissidència, i també la natura efímera i en constant canvi de la identitat del moviment físic i sonor.

 

 

 

 

Labuena Companyia: ‘Síndrome Hang Jon Ge’

Canviar la llum, posar un obstacle enmig del camí, netejar l’espai, modificar el lloc d’un objecte, variar la temperatura ambient i la música que omple l’espai. Mostrar un somriure o fer un cop sobre la taula, cridar, gemegar, prendre’s un descans, quedar-se en silenci o respondre amb una mirada. Labuena Companyia amb ‘Síndrome de Hang Jon Ge’ posarà de manifest que qualsevol d’aquestes accions poden afectar-nos i determinar la nostra reacció; perquè totes les accions, absolutament totes, repercuteixen en l’altra.

 

Podreu gaudir de l’itinerari Embrions#6 dins del Festival Escena Poblenou el divendres 18 d’octubre, que començarà al Centre Cívic Can Felipa a les 19.00h. Us hi esperem!