SUPERFRAU

SUPERFRAU

Els mallorquins BAAL tornen al festival Escena Poblenou amb una peça de carrer que explora la relació entre l’artificial i allò humà.

PREU ENTRADES A TAQUILLA: 15€
(ENTRADA INCLOSA AMB L’ESPECTACLE QUE DU BONHEUR)

COMPANYIA
BAAL

SINOPSI

Tres “fembots” passejen entre els humans, ocupen l’espai i demostren les seves habilitats. El carrer es converteix en un aparador, on exposar els seus cossos per a que els observin, els jutgin, els desitgin i els comprin.
A un estat neoliberal on tot es pot comprar, emprar i llençar, cóm afecta l’existència de robots a la conducta i a les relacions sentimentals entre humans?

DIA
Dissabte 22

HORA
19.45h

LLOC
Plaça de Can Framis (Veure localització)

DURADA
20 minuts

IDIOMA
Sense text

EDAT MÍNIMA RECOMANADA
0 anys

FITXA ARTÍSTICA

CONCETPE: Catalina Carrasco
INTERPRETACIÓ: Laura Cardona, Catalina Carrasco, Elensa Susilla
MÚSICA: Kiko Barrenengoa
DISTRIBUCIÓ: Marta Guzmán
AMB EL SUPORT DE: Institut d’Estudis Balears

BIO DE LA COMPANYIA

Amb la seva primera obra “Travelling to nowhere” van guanyar el VI certamen per investigadors teatrals CENIT , la qual cosa va facilitar els seus primers passos, que ràpidament els va portar a la internacionalització.Van seguir les produccions CROTCH,Miramiró, GINOIDE. En diverses ocasions en la “Red de teatrosalternativos”,AECID, PLATEA, Dansa a Escena,Teatralia,AGADIC, etc. Baal ha girat per Europa i entre els festivals internacionals es troben el Si-Dance de Corea o el Prisma a Panamà, a nivell nacional teatres com, Circo Murcia, ElMercatdelsFlors, CondeDuque, LAVA de Valladolid, entre molts altres.