PARNÉ

PARNÉ

Acabem la nit del dissabte amb música, humor i espectacle. Glòria Ribera recupera l’essència del cuplet i la revista per portar-nos un show innovador i glamurós.

PREU ENTRADES A TAQUILLA: 15€

COMPANYIA
Glòria Ribera

SINOPSI

Glòria Ribera treballa per la recuperació i la revisió de la cançó d’avanguarda dels anys vint que la història de l’art no ha sabut entendre. PARNÉ és activisme de gènere i de classe, un espectacle de creació i innovació de les varietats, els cuplets i la revista.
Amb l’humor per bandera, replanteja el fet escènic com una experiència transversal davant d’una falsa nova normalitat. Un collage de política i glamur que reivindica la vida més enllà de la norma.

DIA
Dissabte 22 d’octubre

HORA
22.00h

LLOC
Centre Moral i Cultural del Poblenou

DURADA
60 minuts

IDIOMA
Català i castellà

EDAT MÍNIMA RECOMANADA
12 anys

FITXA ARTÍSTICA

DIRECCIÓ, DRAMATÚRGIA, PRODUCCIÓ I VEDET: Glòria Ribera
PRODUCCIÓ MUSICAL: Gerard Valverde
ASSESSORAMENT D’ESCENA: Alejandro Curiel
FIGURINISME I ESPAI: Patricia Albizu
CONFECCIÓ DE VESTUARI: Javier Navas
DISSENY I TÈCNICA D’IL·LUMINACIÓ: Anna Boix
TÈCNIC DE SO: Eugeni Alsedà
CONSTRUCCIÓ D’OBJECTES: Ramon Ribera
REALITZACIÓ AUDIOVISUAL: Eva Balcells i Anaïs Mateo
ASSISTENT DE PRODUCCIÓ: Ona Sallas
PRODUCCIÓ EXECUTIVA: José y sus hermanas
COPRODUCCIÓ: FiraTàrrega, Festival TNT Terrassa Noves Tendències, Fira Mediterrània de Manresa i Antic Teatre
COL·LABORACIÓ: Impremta Barnola i BCN Servilux
AMB EL SUPORT DE: Fabra i Coats Fàbrica de Creació, El Graner Centre de Creació de la Dansa i les Arts Vives i Konvent Zero
AGRAÏMENT ESPACIAL: Amalia Calderón
AGRAÏMENTS: Ignacio de Antonio Antón, Maria Aponte, Juanmo, Javier Barreiro, Francesc Cuéllar, Elliot Fischer, Gloria G. Duran, Marta Gibal, Núria Isern, Miguel Molina, Quim Pujol i Festival Càntut

BIO DE LA COMPANYIA

Glòria Ribera Gibal (Guissona, 1994) és graduada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Formada en cant clàssic, violoncel, clown i escriptura creativa. Actriu fundadora de la companyia José y sus hermanas amb Los bancos regalan sandwicheras y chorizos (Talent IT), Arma de construcción masiva (Festival TNT) i Explore el jardín de los Cárpatos (Festival Grec, Festival TNT, Festival Temporada Alta, Teatre Lliure i MeetYou Valladolid).
Versiones parciales y erróneas de mi vida y mi gloria, la seva primera peça de creació, s’ha pogut veure a FiraTàrrega 2019, al cicle de Noves Escenes de la Fundació Catalunya La Pedrera, al programa Districte Cultural de Barcelona El Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida o a l’Antic Teatre, entre d’altres.
PARNÉ, la seva última creació, es va estrenar amb coproducció de FiraTàrrega, del Festival TNT Terrassa noves Tendències, de la Fira Mediterrania de Manresa i de l’Antic Teatre.