PROGRAMACIÓ 2022

DISSABTE 22 d’OCTUBRE

Barris que parlen
El Poblenou

Col·laborem un any més amb l’Institut Quatre Cantons per fer un taller de creació col·lactiva de la mà de la Cia. de Creació Kunstant. Durant un mes i mig, les alumnes de l’institut treballaran amb la companyia sobre la memòria del barri per mostrar-nos durant el festival com ha sigut el seu procés.

22 OCTUBRE – 12.00h

+ INFO

Diversorium. Artes vivas y espacio de convivencias

Una nova edició de la convocatòria ‘Al meu barri fan performances’, en col·laboració amb Can Felipa, en la que presentem un cabaret de la mà de la companyia EMMA i el seu projecte Diversorium

22 OCTUBRE – 12.00h

+ INFO

Acts of Liberation

Sergi Estebanell presenta un treball en procés que investiga sobre les pors. Un projecte íntim de petit format que es podrà visitar per torns durant tota una tarda del festival.

22 OCTUBRE – De 16.00h a 20.00h

+ INFO

Sfumato (assajant per la caiguda dels contorns)

Sfumato és un espectacle sorgit d’Embrions #8, que hem decidit acompanyar durant el 2022 per presentar la peça sencera en aquesta edició del festival. Un site-specific que s’instala en espais del barri per crear imatges úniques.

22 OCTUBRE – 18.00h

+ INFO

724 forats

El director Marc Chornet i el compositor musical Gerard Marsal ens presenten 724 forats, un documental cinematogràfic amb música en directe.

22 OCTUBRE – 18.00h

+ INFO

Que du bonheur (¿)

Una peça de dansa en solitari que omplirà l’espai de Can Framis al ritme d’un metrònom. L’acollida d’aquest espectacle a l festival és gràcies a la col·laboració amb l’Institut Francès

22 OCTUBRE – 19.00h

+ INFO

La memòria del Gel

L’artista Ada Vilaró presenta la seva última creació, una nova obra de sala, inspirada amb l’obra S.O.S

22 OCTUBRE – 19.30h

+ INFO

Superfrau

Els mallorquins BAAL tornen al festival Escena Poblenou amb una peça de carrer que explora la relació entre l’artificial i allò humà.

22 OCTUBRE – 19.45h

+ INFO

Zloty

La Cia. Pau Palaus torna al festival amb Zloty, una peça que va presentar en procés a Escena Poblenou 2019 i que, després de fer gira pels pobles de Catalunya i estrenar-se a Tàrrega, arriba al festival. Un espectacle de pallassos per a adultsque recupera l’esperit del circ ambulant.

22 OCTUBRE – 20.30h

+ INFO

PARNÉ

Acabem la nit del dissabte amb música, humor i espectacle. Glòria Ribera recupera l’essència del cuplet i la revista per portar-nos un show innovador i glamurós.

22 OCTUBRE – 22.00h

+ INFO