Acts of Liberation

Acts of Liberation

Sergi Estebanell presenta un treball en procés que investiga sobre les pors. Un projecte íntim de petit format que es podrà visitar per torns durant tota una tarda del festival.

GRATUÏT AMB RESERVA PRÈVIA
(Passis de 25 minuts amb un sol espectador)

ARTISTA
Sergi Estebanell

SINOPSI

Acts of Liberation és un projecte de llarg recorregut on el principal pes recau en la recerca contemporània post-pandàmia de les pors de la població investigades des d’una mirada artística, antropològica i psicològica, en aquesta mateixa línia intento explorar també la relació que creem entre la por i la llibertat.
L’objectiu d’aquest projecte de recerca artística és buscar formes creatives per alliberar-nos d’aquestes pors i connectar-nos emocionalment amb les persones del nostre entorn, conegudes i desconegudes.
Els primers mesos de recerca i creació m’han acostat a diferents temàtiques sorgides de la pròpia investigació on estic començant a imaginar difernets artefactes/intervencions que tenen a veure amb la temàtica: El Museu de les Pors, Viatge a la teva própia mort, What is Love? i el laberint de la LLibertat.

DIA
Dissabte 22 d’octubre

HORA
De 16h a 20h

LLOC
Casal Bac de Roda (Veure localització)

DURADA
30 minuts per passi (3 persones per torn)

IDIOMA
Català / castellà

EDAT MÍNIMA RECOMANADA
8 anys

FITXA ARTÍSTICA

EQUIP HUMÀ:

CREADOR, DIRECCIÓ ARTÍSTICA, DIRECCIÓ DE RECERCA I INTERPRETACIÓ: Sergi Estebanell
ARTISTA VISUAL: Quim Moya
ANTROPÒLOGA I EDUCADORA SOCIAL: Irma Estrada
TERAPEUTA I CREADORA: Rosita Calvi
PSICÒLEG: Josep Vila
ACOMPANYAMENT ARTÍSTIC I PRODUCCIÓ: Queralt Guinot
MIRADA EXTERNA: Sophie Gazel i Leo Bassi

Un projecte recolzat per les BEQUES:

Beca Hivernem de Fira Tàrrega i Institut Ramon Llull (2021-2023)
Beca PATEA – artes de calle (2022)
Beca per a la recerca i la innovació en els àmbits de les arts visuals, arquitectura, disseny, arts escèniques, música i de pensament de la Generalitat de Catalunya (2022)>

Amb residències a:

Residència a Faber Llull (Març 2022 – part de la beca Hivernem)
Residència a Tàrrega (Maig 2022- part de la beca Hivernem)
Residència Artística a Cal Gras – Avinyó (Juliol 2022)
Residència Creativa a Escena Poble Nou (Octubre 2022)
Residència Internacional (Novembre 2022 – part de la beca Hivernem)
Residència a Ca l’Estruch (part de la beca PATEA)

BIO DE LA COMPANYIA

Em crec un artista convençut que l’art s’ha de posar al servei de les persones i la transformació social, tot i que no tinc molt clar que significa això.
Vull creure que no existeixen impossibles i que podem crear dispositius escènics que ens permetin visualitzar-ho, per commoure, transgredir i seguir fent-nos preguntes, tot i que a la vegada no tinc molta esperança en la espécie humana.
Sóc co-fundador del Festival Escena Poblenou, de la cía Kamchatka, del col.lectiu Money for free, deSHAKERS i acompanyant artístic de diversos artistes i col·lectius: Electrico 28, Diana Gadish, Fadunito, entre d’altres.
Director, formador, creador, surfejador de onades i agitador dels impossibles. Porto 20 anys dedicant-se al món de l’art i la cultura.
Centrat en l’àmbit de l’humor i les arts de carrer per la transformació social, ha creat, dirigit i actuat i acompanyat més de 50 produccions, que han viatjat a més de 30 països diferents.