AVANÇAMENT DE LA PROGRAMACIÓ 2022

DIJOUS 20 d’OCTUBRE

Embrions #9

Novena edició del projecte ‘Embrions’, un itinerari per descobrir dues peces escèniques en el moment ‘embrionari ’del seu procés de creació.

20 OCTUBRE – 19.00h

+ INFO

Embrions #9 – Idiòfona

A Idiòfona coincideixen una idea d’artesania escènica i la manipulació d’objectes, amb la construcció d’una instal·lació sonora en l’espai públic on la implicació dels públics és primordial en part del procés de creació.

+ INFO

Embrions #9 – Noves espiritualitats per a persones atees

Tres atees dalt l’escenari es miren i s’arronsen d’espatlles. Què els passa pel cap?

+ INFO

Embrions #9 – Alek & Sophie

Dos referents d’ artistes dones claus en el moviment abstracte de principis de S.XX. Sophie Taeuber (Davos, Suïssa 1889-1943) i Aleksandra Ekster. (Polonia/Ukrania 1882-1949) són l’inspiració I punt de partida per aquest projecte

+ INFO

Embrions #9 – Todo esto era campo

TODO ESTO ERA CAMPO és un viatge guiat a través d’un dispositiu virtual que ens presenta diferents realitats en un mateix espai present, i com aquestes conviuen i conjuguen.

+ INFO

DIVENDRES 21 d’OCTUBRE

L’assemblea de les arts escèniques #3

Torna el diàleg participatiu que va néixer a l’edició 2021 d’Escena Poblenou, de la mà de 4 joves implicats al món de les arts escèniques i que tenen molt a dir. Crearem un espai de conversa oberta on reflexionar i afrontar temes que afecten al dia a dia de la professió.

21 OCTUBRE – 18.00h

+ INFO