Symphony performance

Symphony performance

Xavi Manubens presenta el seu nou espectacle amb l’objectiu abordar la pràctica i identitat travesti des de la coreografia i la instal·lació, en complicitat amb el Graner Centre de Creació.

PREU ENTRADES TAQUILLA: 15€

ARTISTA/COMPANYIA
Xavier Manubens / Symphony of the seas

SINOPSI

SYMPHONY OF THE SEAS és un projecte artístic que té com a objectiu abordar la pràctica i identitat travesti des de la coreografia i la instal·lació. Symphony és un cos que s’entrega a les seves últimes fantasies, generant fissures entre la intimitat i la sobreexposició. Una Travesti inestable que transita entre la presència i la imatge davant d’un grup de voyeurs.  

Aquest projecte es pregunta per les relacions Trans entre allò humà i allò no humà, unes relacions que activen un travestisme expandit, tant al cos com fora dels límits de la pell.  

DIA
Dissabte 23 d’octubre

HORA
18.00 h

LLOC
Plaça de Can Framis (veure localització)

DURADA
60 minuts

IDIOMA
Català

EDAT MÍNIMA RECOMANADA
12 anys

FITXA ARTÍSTICA

Creació i interpretació. Xavier Manubens / Symphony of the Seas.
Acompanyament artístic. Alejandro Penagos.
Espais de suport. Festival Linha de Fuga (Portugal), La Poderosa, El Graner.
Agraïments. Carolina Campos, Laura Ninou, ARTAS, Lyn Diniz, Arte Factum, Saramaga.

BIO DE LA COMPANYIA

Artista, coreògrafa i perfomer. El seu treball es mou entre el Site-Specific, la Instal·lació i la Dansa i posa l’atenció en els processos de transició i el seu impacte en la realitat. Produeix les seves peces de performance en solitari des de 2015 i treballa com a performer i assistent coreogràfic en projectes de Cuqui Jerez, Aimar Pérez Galí, Idoia Zabaleta o Victoria Mcarte.

Pren la incertesa com a motor principal del seu treball, on la presa de decisions va de la mà amb l’emoció, la intuïció i el misteri.