Embrions#8 – Reverb

Embrions#8 – Reverb

PREU ENTRADES TAQUILLA: 15€

COMPANYIA
Cecilia Colacrai

PROJECTE
Embrions#8

SINOPSI
“…el vianant renuncia a la seguretat de la seva llar, se submergeix en l’univers que només espera d’ell que el creui i que, fent-ho, el generi…” (Manuel Delgado, Sociedades Movedizas)

REVERB és una proposta de dansa i música en diàleg directe amb l’espai intervingut, una peça entorn a l’ARA i l’AQUÍ que pretén reivindicar els llocs comuns, de trobada i plens d’imprevistos.
Un so colpeja amb qualsevol superfície i ens retorna, en diversos temps, un ressò complex, est ens ofereix informació sobre l’espai físic. La reverberació, l’accent, la caiguda, la vibració, la potència del cop, o el silenci són disparadors per al moviment, promotors tant d’accions com de sensacions. El cos es relaciona amb l’espai dissenyat pel so, i així, es fa visible l’audible, a través de la musicalitat del gest.

DURADA
20 minuts aprox.

EDAT MÍNIMA RECOMANADA
Tots els públics

FITXA ARTÍSTICA

Creació i interpretació: Cecilia Colacrai i Miquel Vich Vila.
Col·laboració atística: María Magdalena Garzón i María Belén Eleonori
Producció: Rita Stivala
Assistent de so: Pablo (Mo) Ramírez
Foto i vídeo: Tristán Pérez Martín.
Amb el soport de: La Visiva i C.C. Barceloneta.

BIO DE L’ARTISTA

CECILIA COLACRAI
Ballarina, creadora independent i professora de dansa contemporània resident a Barcelona des de l’any 2002. Actualment i des de l’any 2012 treballa de manera independent amb al Col·lectiu Big Bouncers i amb el Group LaBolsa; col·labora amb el artista Joao Lima en diversos projectes des de l’any 2008; desenvolupa el seu propi treball des de l’any 2005 i en l’actualitat es trova en procés de creació de la peça RAVE (espectacle per a sala) i REVERB (proposta per espais no convencionals).
Ha col·laborat amb diferents coreògrafs com: Thomas Hauert, Emmanuel Grivet, Alexis Eupierre, Montse Colomé, Toni Mira, Jorge Albuerne, Asociación Cultural Finmatun, Joan Català entre altres.
Ofereix classes de dansa contemporània i improvisació des de l’any 1997.
Actualment forma part de l’equip docent de l’Institut del Teatre de Barcelona (CSD).
Ha format part de la junta directiva de l’APDC i ha estat socia dels espais de creació La Visiva i La Caldera.

Altres espectacles de EMBRIONS#8

Embrions#8
Vermut a Venus

Embrions#8
It’s a real co-incidence

Embrions#8
Teatre de paper

Embrions#8
Sfumato

Embrions#8
Congrés de l’acomodació