Rebota rebota y en tu cara explota

Rebota rebota y en tu cara explota

Recuperem aquesta obra magistral sobre la violència amb Agnès Mateus i Quim Tarrida, dos artistes que ja ens han acompanyat en altres edicions del festival.

PREU ENTRADES TAQUILLA: 15€

ARTISTA/COMPANYIA
Agnés Mateus i Quim Tarrida

SINÒPSI

Ens hauria d’explotar la vida a la cara més sovint…
Sortim a celebrar el futbol en centenars de milers. Ens mengem els plàstics que tirem en l’estómac dels peixos que ens preparem per a sopar. Ens venem els pisos i els apartaments a preus impossibles per a nosaltres mateixes i després ens manifestem contra el turisme. Els nostres amics s’han convertit en polítics i ara viuen en un despatx.
Assassinem dones a raó de dues per setmana des de fa 10 anys i nosaltres encara hem de continuar defensant-nos i justificant-nos davant la gent que ens escolta. Això sí, que no faltin els minuts de silenci a la porta de l’ajuntament amb cada mort.
Les dones no “perdem” la vida, a les dones ens assassinen. Comencem a cridar les coses pel seu nom. Cal perdre la por a paraules com assassinat, suïcidi, mort, acudit fàcil, merda seca, metàstasi, leucèmia, calvície, sobrepès, gra de pus, hemorroides, caca, asfixia, menyspreu, avortament, eutanàsia, poligàmia, ventre de lloguer, adulteri, vòmit, moc sec, colonoscòpia i amor.

Parlar de la nostra passivitat, de l’acció de les gents petites que estan canviant el món a poc a poc, del nostre abandonament, de l’esperança que ens queda, de l’amor, del desamor, del meu despotisme que ningú coneix i alguns pocs pateixen, de la violència, de la meva violència, de la teva violència…

… ens hauria d’explotar la vida a la cara més sovint.

DIA
Dissabte 23 d’octubre

HORA
21.30h

LLOC
Centre Moral i Cultural del Poblenou (veure localització)

DURADA

1h 25 minuts

IDIOMA
Català i castellà

EDAT MÍNIMA RECOMANADA
14 anys

FITXA ARTÍSTICA

Rebota Rebota y en tu cara explota és un projecte escènic d’Agnés Mateus i Quim Tarrida.

Creació i Direcció Agnés Mateus i Quim Tarrida
Intèrpret Agnés Mateus
Convidats Pablo Domichovsky i un extra
Espai sonor i audiovisual Quim Tarrida
Espai de llums Carles Borràs
Tècnic asistent de llums Sergi Roca
Cos tècnic Carles Borràs i Quim Tarrida
Fotografia Quim Tarrida
Producció en gira Elclimamola

BIO DE LA COMPANYIA

Agnès Mateus és performer i artista multidisciplinar, treballa amb Juan Navarro, Roger Bernat, Rodrigo García i Simona Levi. Cursa paral·lelament la carrera de Periodisme i estudis de Teatre, fins que entra al món de la interpretació de la mà de Txiqui Berraondo i Manuel Lillo a Barcelona. Al 1996 defineix la seva trajectòria quan neix el Col·lectiu General Elèctrica, del que forma part i hi treballa fins la seva dissolució, vuit anys més tard.

Quim Tarrida és artista multidisciplinari d’estètica neopop però també amb un pes específic del llegat de l’art conceptual. S’inicià al camp del dibuix i del còmic a la dècada dels 80, creant el seu propi univers (Món Subcutáni). Realitza obra fotogràfica, videogràfica, pictòrica i escultòrica en la qual estableix vincles amb l’univers de la infància perduda, fascinat per la joguina, tot allò orgànic, el còmic. Als seus darrers temps, part del seu treball ha girat entorn de la música contemporània, l’acció sonora.

fotos de @QuimTarrida