P-Acte idiota

P-acte idiota

Hermanas Picohueso presenten a Barcelona el seu nou espectacle, P-Acte Idiota, un crit a poder viure als marges, a replantejar-nos i no deixar-nos endur per la roda preestablerta.

PREU ENTRADES TAQUILLA: 15€

ARTISTA/COMPANYIA
Hermanas Picohueso

SINOPSI

Com els antics venedors ambulants que recorrien km. per mostrar els seus productes a la plaça major, presentem la COMUNITAT IDIOTA. Aquesta religió surt a la llum mitjançant símbols, història, productes, astròlogues, especialistes, memes, músiques.. també dubtes i esquerdes, i l’ODA al CAOS. En aquest moment en el que ja no sabem contra qui lluitar, el “carri-cotxe” ambulat s’ha convertit en pantalles que bombardejen a les pasejants amb imatges i vomiten informació.

DIA
Diumenge 24 d’octubre

HORA
20.00 h

LLOC
Pati de Can Framis (veure localització)

DURADA
1 hora

IDIOMA
Català/Castellà

EDAT MÍNIMA RECOMANADA
14 anys

FITXA ARTÍSTICA

Una creació d’Hermanas Picohueso.
Direcció, dramatúrgia i interpretació: Lluki Portas, Gal·la Peire i Diego Ingold
Dispositiu audiovisual i interacitiu: Marc Homar
Música Original: Jaume Reus
Difusió i acompanyament: Dos Orillas Cultura | Àngels Queralt
Assessoria de direcció i dramatúrgia: Joan Tomàs Martínez Grimalt
Assessoria filosòfica: Mary Alonso i Carme Xinxeta
Estratègia de comunicació: Luca Rocchi
Col·laboradores: FiraTàrrega – Suport a la Creació 2020, Nau Ivanow – Fàbrica de creació d’arts escèniques de Barcelona, M.A.R – Mostra de artes de rua , l’Usine, Centre national des arts de la rue et de l’espace public, Festival Ponent, C.IN.E – Centre d’Investigació Escènica, INAEM, IEB

BIO DE LA COMPANYIA

Com els venedors ambulants que antigament recorrien quilòmetres per mostrar els seus productes enmig de la plaça, la Comunitat Idiota ha arribat per mostrar els seus símbols, la seva història, els seus productes, les seves astròlogues, especialistes, els seus memes, les seves esquerdes, la seva música, els seus dubtes i, sobretot, la seva oda al caos. Un acte de fe amb el públic amb l’únic objectiu de menjar el cervell a qualsevol criatura que s’atreveixi a aturar-se davant la meca de la idiotesa.
P-ACTE IDIOTA és un crit a poder viure als marges, a replantejar perquè fem el que fem i no deixar-nos endur per la roda preestablerta. Una invitació a no sols acceptar, sinó a adonar-se que no hi ha un enemic contra qui lluitar, només petites accions que ens tornin a apropar les unes a les altres.