P-Acte Idiota

P-acte Idiota

Hermanas Picohueso presenten a Barcelona el seu nou espectacle, P-Acte Idiota, un crit a poder viure als marges, a replantejar-nos i no deixar-nos endur per la roda preestablerta.

PREU ENTRADES TAQUILLA: 15€

ARTISTA/COMPANYIA
Hermanas Picohueso

SINOPSI

Com els antics venedors ambulants que recorrien quilomètres per mostrar els seus productes a la plaça major, presentem la COMUNITAT IDIOTA. Aquesta religió surt a la llum mitjançant símbols, història, productes, astròlogues, especialistes, memes, músiques… També dubtes i esquerdes, i l’ODA al CAOS. En aquest moment en el qual ja no sabem contra qui lluitar, el “carri-cotxe” ambulant s’ha convertit en pantalles que bombardegen a les passejants amb imatges i vomiten informació.

DIA
Diumenge 24 d’octubre

HORA
20.00 h

LLOC
Pati de Can Framis (veure localització)

DURADA
1 hora

IDIOMA
Català/Castellà

EDAT MÍNIMA RECOMANADA
14 anys

FITXA ARTÍSTICA

Una creació d’Hermanas Picohueso.
Direcció, dramatúrgia i interpretació: Lluki Portas, Gal·la Peire i Diego Ingold
Dispositiu audiovisual i interacitiu: Marc Homar
Música Original: Jaume Reus
Difusió i acompanyament: Dos Orillas Cultura | Àngels Queralt
Assessoria de direcció i dramatúrgia: Joan Tomàs Martínez Grimalt
Assessoria filosòfica: Mary Alonso i Carme Xinxeta
Estratègia de comunicació: Luca Rocchi
Col·laboradores: FiraTàrrega – Suport a la Creació 2020, Nau Ivanow – Fàbrica de creació d’arts escèniques de Barcelona, M.A.R – Mostra de artes de rua , l’Usine, Centre national des arts de la rue et de l’espace public, Festival Ponent, C.IN.E – Centre d’Investigació Escènica, INAEM, IEB

BIO DE LA COMPANYIA

Hermanas Picohueso som na Lluki, en Diego, na Gal·la i totes les persones que sempre ens ajuden. Estem disseminades pel Mediterrani.

Treballem juntes perquè ens entenem i ens agrada posar en comú els nostres punts de vista. Sumem persones als nostres processos de creació perquè creiem que el Món és ple de ments amb idees brillants Les nostres influències són escèniques,  literàries,  cinematogràfiques, fotogràfiques, YouTube, les històries de les nostres àvies i experiències pròpies.

Treballem en altres projectes perquè tenim hiperactivitat i dispersió. Això fa que mai ens cansem de les nostres trobades i arribem amb el cap ple d’idees que volem compartir.

Ens agrada el risc i mai posem límits a les nostres possibilitats. Apuntam alt i no sempre hi arribem. Som amants de la tecnologia, provem i incorporem tot allò que pugui servir-nos per a experimentar amb noves maneres d’explicar les coses. Sense cap tipus de filtre previ.

Altres característiques que ens identifiquen:

1. Patim un síndrome de Diògenes col·lectiu i individual que ens permet comptar sempre amb tot tipus de materials i artefactes que també reutilitzem. Creiem que na Marie Kondo no fa teatre.
2. El nostre cervell es totalment nocturn. Les 9 del matí per a nosaltres és la matinada.
3. Som uns modernos i mai no ho admetrem.