L’assemblea de les arts escèniques: com volem que sigui aquest futur imminent?

L’assemblea de les arts escèniques: com volem que sigui aquest futur imminent?

Eszena Poblenou es planta i convida a tot el sector i a referents joves de les arts escèniques a posar sobre la taula com volem que funcioni el sector a partir d’avui mateix.

COMPANYIA
Col·lectiu Eszena Poblenou (Judit Martínez, Nil Martín, Elaine Grayling, Abril Pérez)

SINOPSI

És la cultura el sector més precari del mercat? És massa car arriscar-s’hi? Els artistes dialoguen amb les institucions, o s’han de vendre? Qui acabarà sent el públic dels teatres? Per què costa que els joves vagin al teatre? Què canviaria si es portessin les arts escèniques a l’educació? Posem quatre joves per complir quotes? Si la cultura està a les nostres mans, com volem que sigui?

DIA
Divendres 22 d’octubre

HORA
18.00h

LLOC
Pati de Can Framis (Veure localització)

DURADA
90 minuts

IDIOMA
Català/castellà

EDAT MÍNIMA RECOMANADA
12 anys

FITXA ARTÍSTICA

Dinàmica participativa organitzada pel col·lectiu Eszena Poblenou per encàrrec del Festival Escena Poblenou en la seva 20a edició.

BIO DE LA COMPANYIA

Som quatre joves que tot just comencem a fer les nostres primeres passes en el món de les arts escèniques. Teníem dues opcions. Queixar-nos fent birres o fer-hi alguna cosa. I si ens ajuntem per escoltar-nos i dir la nostra per construir el futur que volem pel sector? Existeixen altres maneres de treballar més horitzontals, col·lectives, inclusives i que es fan noves preguntes davant les certeses de sempre. Això és l’assemblea de les arts escèniques. Si vols canviar les coses amb nosaltres, vine.

Convidades:

  • Anna Castillo
  • Katja Diao
  • Laura Riera i Andrea Monje
  • Marc Salicrú
  • Mar Pawloski
  • La Nave Va