Habla de mi en presente

Habla de mi en presente

Tanquem el Festival celebrant 20 anys d’escenes diverses, mirant-nos als ulls i cantant amb Habla de mí en presente, un concert amb moltes sorpreses i artistes convidades.

PREU ENTRADES TAQUILLA: 15€

ARTISTA/COMPANYIA
Habla de mí en presente

SINOPSI

El Pau fa sonar el ventilador i és encantador. El Max és el mestre de cerimònies i vol cantar sobre tu. El Rémi és poeta i toca un violí més antic que la Torre Eiffel. El Jona és el batec del grup i és molt tendre. El Blai va aprendre a tocar el baix per la banda perquè domina la metafísica. A l’Adri li encanten les sobretaules i el jaleo. Habla de mí en presente és una boybanda de tecnorumba sensible.

DIA
Diumenge 24 d’octubre

HORA
21.00h

LLOC
Centre Moral i Cultural del Poblenou (veure localització)

DURADA
60-75 minuts

IDIOMA
Català/Castellà/Anglès/Francès/Alemany

EDAT MÍNIMA RECOMANADA
0

FITXA ARTÍSTICA

Habla de mí en presente neix en el sí del P14, el grup jove de teatre de la Volksbühne berlinesa, on realitza diversos concerts i activitats. En mudar-se a Barcelona, la banda entra en contacte amb El Pumarejo i l’escena que hi bull.

L’any 2018 rep el suport dels alumnes del postgrau de la International Music Business i des de 2020 és banda resident a la Fundació La Plana de Sta. Maria d’Oló i col·labora amb la Fundació Bauhaus Dessau.