PROGRAMACIÓ 2021

DISSABTE 23 d’OCTUBRE

Vitamina Aire

El projecte guanyador de la SOS Cultura de la Fundació Carulla arriba a Escena Poblenou per parlar-nos sobre les dificultats de l’educació en l’era de les distàncies.

23 OCTUBRE – 11.00h

+ INFO

4 parets i un sostre

4 parets I un sostre és un espectacle per a tots els públics que posa en el centre la importància de tenir una llar i la hipocresia i incoherència arrelades a la nostra societat.

23 OCTUBRE – 12.00h

+ INFO

Laboratori dels impossibles – projecte CLICK

Veurem la mostra d’un procés creatiu co-creat entre joves de 15 a 20 anys i alguns artistes del colectiu deSHAKERS.

23 OCTUBRE – 13.00h

+ INFO

Runa (Work in progress)

Després de veure’l a Envà, Amer Kabbani presenta el seu nou espectacle en solitari, Runa; una obra que qüestiona els límits interns així com l’absurditat de les fronteres territorials i els conflictes humans.

23 OCTUBRE – 19.00h

+ INFO

Dramawalker Poblenou, ficcions sonores geolocalitzades

Seguim teixint complicitats amb la Sala Beckett i l’Obrador, aquesta vegada explorant el barri del Poblenou a través de 5 històries basades en converses amb les veïnes del barri.

23 OCTUBRE – 17.00h

+ INFO

Symphony performance

Xavi Manubens presenta el seu nou espectacle amb l’objectiu abordar la pràctica i identitat travesti des de la coreografia i la instal·lació, en complicitat amb el Graner Centre de Creació.

23 OCTUBRE – 18.00h

+ INFO

To like or not to like

Ens qüestionem què és la bellesa i quina relació té amb el control polític i la dissidència amb To like or not to like, un espectacle creat per la directora del festival Ada Vilaró, amb la complicitat de Projecte Ingenu i el Festival Grec.

23 OCTUBRE – 17.30h i 19.30h

+ INFO

Mr. Kebab

Joan Estrader torna a Escena Poblenou amb Mr.Kebab, un espectacle que va tenir molt bona rebuda en passades edicions i al que hem volgut convidar per celebrar els 20 anys.

23 OCTUBRE – 19.00h

+ INFO

Grup d’improvisació Blau Sol

Sessió d’improvisació musical a càrrec d’una peculiar formació mutant amb tot tipus d’instruments entre mans.

23 OCTUBRE – 20.00h

+ INFO

Rebota rebota y en tu cara explota

Recuperem aquesta obra magistral sobre la violència amb Agnès Mateus i Quim Tarrida, dos artistes que ja ens han acompanyat en altres edicions del festival.

23 OCTUBRE – 21.30h

+ INFO