GRAELLA DE TOTA LA PROGRAMACIÓ 2021

DIJOUS 21 d’OCTUBRE

Embrions #8

Vuitena edició del projecte ‘Embrions’, un itinerari per descobrir sis peces escèniques en el moment ‘embrionari’ del seu procés de creació.

21 OCTUBRE – 18.00h

+ INFO

Embrions#8
Vermut a Venus

Embrions#8
It’s a real co-incidence

Embrions#8
Teatre de paper

Embrions#8
Reverb

Embrions#8
Congrés de l’acomodació

Embrions#8
Sfumato

DIVENDRES 22 d’OCTUBRE

L’assemblea de les arts escèniques: com volem que sigui aquest futur imminent?

Eszena Poblenou es planta i convida a tot el sector i a referents joves de les arts escèniques a posar sobre la taula com volem que funcioni el sector a partir d’avui mateix.

22 OCTUBRE – 18.00h

+ INFO

Sempre tenim raó? Which witch are you?

Frederic Blin ens presenta al festival l’espectacle que l’ha fet triomfar a França. L’artista ha après castellà per representar el seu muntatge. Intentarà representar-lo enfrontant-se a tota mena de problemes, i fent ús d’un sentit de l’humor extraordinari i esmolat i d’un llenguatge corporal especialment efectiu.

22 OCTUBRE – 20.00h

+ INFO

#JUANA DOLORES# *massa diva per a un moviment assembleari*

L’autora de la premiada Bijuteria, es presenta com a creadora, directora i intèrpret al seu primer espectacle escènic després de passar per festivals i sales de tot el país. Aquesta serà de les últimes dates de l’any que es podrà veure l’espectacle a Barcelona.

22 OCTUBRE – 21.30h

+ INFO

DISSABTE 23 d’OCTUBRE

Vitamina Aire

El projecte guanyador de la SOS Cultura de la Fundació Carulla arriba a Escena Poblenou per parlar-nos sobre les dificultats de l’educació en l’era de les distàncies.

23 OCTUBRE – 11.00h

+ INFO

4 parets i un sostre

4 parets I un sostre és un espectacle per a tots els públics que posa en el centre la importància de tenir una llar i la hipocresia i incoherència arrelades a la nostra societat.

23 OCTUBRE – 12.00h

+ INFO

Laboratori dels impossibles – projecte CLICK

Veurem la mostra d’un procés creatiu co-creat entre joves de 15 a 20 anys i alguns artistes del colectiu deSHAKERS.

23 OCTUBRE – 13.00h

+ INFO

Runa (Work in progress)

Després de veure’l a Envà, Amer Kabbani presenta el seu nou espectacle en solitari, Runa; una obra que qüestiona els límits interns així com l’absurditat de les fronteres territorials i els conflictes humans.

23 OCTUBRE – 19.00h

+ INFO

Dramawalker Poblenou, ficcions sonores geolocalitzades

Seguim teixint complicitats amb la Sala Beckett i l’Obrador, aquesta vegada explorant el barri del Poblenou a través de 5 històries basades en converses amb les veïnes del barri.

23 OCTUBRE – 17.00h

+ INFO

Symphony performance

Xavi Manubens presenta el seu nou espectacle amb l’objectiu abordar la pràctica i identitat travesti des de la coreografia i la instal·lació, en complicitat amb el Graner Centre de Creació.

23 OCTUBRE – 18.00h

+ INFO

To like or not to like

Ens qüestionem què és la bellesa i quina relació té amb el control polític i la dissidència amb To like or not to like, un espectacle creat per la directora del festival Ada Vilaró, amb la complicitat de Projecte Ingenu i el Festival Grec.

23 OCTUBRE – 17.30h i 19.30h

+ INFO

Mr. Kebab

Joan Estrader torna a Escena Poblenou amb Mr.Kebab, un espectacle que va tenir molt bona rebuda en passades edicions i al que hem volgut convidar per celebrar els 20 anys.

23 OCTUBRE – 19.00h

+ INFO

Grup d’improvisació Blau Sol

Sessió d’improvisació musical a càrrec d’una peculiar formació mutant amb tot tipus d’instruments entre mans.

23 OCTUBRE – 20.00h

+ INFO

Rebota rebota y en tu cara explota

Recuperem aquesta obra magistral sobre la violència amb Agnès Mateus i Quim Tarrida, dos artistes que ja ens han acompanyat en altres edicions del festival.

23 OCTUBRE – 21.30h

+ INFO

DIUMENGE 24 d’OCTUBRE

Téntol

Arriba la tercera edició del cicle Escena Balear amb un espectacle per a tota la família; Tèntol utilitza el llenguatge del circ per treballar sobre el joc i els moviments espontanis que provoca.

24 OCTUBRE – 12.00h

+ INFO

House of the seas

Continuem treballant amb el nostre projecte participatiu amb els alumnes de l’IES 4Cantons i l’artista Xavi Manubens, que proposa un recorregut sensible a través del cos i la reconfiguració de la nostra imatge per trobar totes les potencialitats del que som.

24 OCTUBRE – 17.00h

+ INFO

Likes

Després d’iniciar-se en una edició d’Embrions d’Escena Poblenou, acollim l’espectacle acabat de Núria Guiu, escollit pels Joves Eszena per formar part de la programació d’enguany.

24 OCTUBRE – 18.30h

+ INFO

P-Acte Idiota

Hermanas Picohueso presenten a Barcelona el seu nou espectacle, P-Acte Idiota, un crit a poder viure als marges, a replantejar-nos i no deixar-nos endur per la roda preestablerta.

24 OCTUBRE – 20.00h

+ INFO

Habla de mi en presente

Tanquem el Festival celebrant 20 anys d’escenes divereses, mirant-nos als ulls i cantant amb Habla de mí en presente, un concert amb moltes sorpreses i artistes convidades.

24 OCTUBRE – 21.00h

+ INFO