DONES: PELL, COS I PARAULA

Un any més el Festival Escena Poblenou aposta per les dones creadores, per afavorir la visibilitat de les professionals de les arts escèniques. Enguany amb el projecte Dones: cos, pell i paraula, per reivindicar el paper de les dones en les arts vives i presencials, amb una programació d’espectacles i també espais de diàleg i reflexió.

El Festival convida sis dones tant interessades com compromeses a posar cos, veu, presència i pensament al projecte Dones: pell, cos i paraula. En aquest marc tres artistes creadores –Sílvia CapellNúria Güell i Lídia Pujol– compartiran la seva obra, cadascuna en diferents moments de creació, i tres dones també inspiradores que es mouen entre el periodisme, l’art i la filosofia –Neus Molina, Mireia Sallarés, Marina Garcés– seran les encarregades de posar les obres en relació i generar, durant o després de cada peça, pensament, preguntes i diàleg amb el públic.

Sílvia Capell presentarà Homenaje, estrena absoluta de circ contemporani amb perxa xinesa Després de l’espectacle, compartirà un diàleg amb la Neus Molina, periodista cultural.

MÉS INFORMACIÓ

Núria Güell mostrarà la seva nova peça, un encàrrec a l’artista d’Escena Poblenou i el Centre Cívic Can Felipa per a ser presentat en l’espai públic. L’artista visual Mireia Sallarès serà l’encarregada d’acompanyar el diàleg que se celebrarà després de la presentació de la peça.

MÉS INFORMACIÓ

Lídia Pujol oferirà, per la seva banda, una proposta escènica íntima en procés de creació, Conversando con Cecilia, a partir de les cançons i les lletres de la cantautora. Estarà acompanyada en escena per la filòsofa Marina Garcés, que haurà escollit una sèrie de cançons d’aquest repertori per tal d’aprofundir en els continguts de les seves lletres.

MÉS INFORMACIÓ