Presentació de l’avanç de la programació a Can Ricart

El passat dia 12 de juliol, al recinte de Can Ricart, vam presentar a la premsa i als còmplices del Festival, la imatge de l’edició d’enguany i la algunes dels projectes i propostes que formaran part de la seva programació.

Els artistes que van assitir van presentar els seus projectes: David Franchi i l’Arantza López de Labuena Compañía, Tamara Fernández del col·lectiu Decollage, Daniela Poch i Josep Cosials d’Electrico 28, Mireia Tejero, i Clara Peya i Ariadna Peya de Les Impuxibles.

I també van participar altres còmplices i amics del Festival, com la Dolors Pedemonte, directora del Centre Cívic Can Felipa, Carles Nieto de la Fundació IReS, Jordi Callejón de l’Eix Pere IV, Semolinika Tomic de l’Antic Teatre, Aina Tur de la Sala Beckett, Jorge Alcover d’OnAir, i Dj Niki, entre d’altres.

 

També va assistir part de l’equip del Festival Escena Poblenou: Ada, Georgina, Eva, Dina, Delphine, Carles, Paloma, Imma… Després de trobar-nos tots plegats i amb tota aquesta energia que vam rebre, ens posem la capa i carreguem piles per a preparar LA 15ena EDICIÓ DEL FESTIVAL DE CREACIÓ CONTEMPORÀNIA ESCENA POBLENOU! 

Si vols conèixer l’avanç de la programació del Festival, fes-ho per aquí !

Vols veure les fotografies d’aquell dia?