Obrim els ulls als Embrions#8!

Obrim els ulls als Embrions#8!

Un cop més, des del Festival Escena Poblenou donem suport i busquem complicitats a peces en procés de gestació ben diverses. Amb aquest ja són vuit anys facilitant la trobada i creació de sinergies entre companyies i artistes emergents i programadores, i que aquestes propostes puguin esdevenir projectes escènics.

La decisió no va ser gens fàcil, i és que vam rebre un munt de propostes!! Així doncs, quines són les propostes que formen part de l’Embrions#8 i que podrem veure al Festival Escena Poblenou d’enguany? En total seran sis, tres de carrer i tres de sala.

Sfumato, de la Cia. Llum de Fideu

La companyia, formada per Marc Guillén i Anna Claramonte, reflexiona sobre l’empatia i si és possible ampliar el ventall de vides amb què ens sentim identificats.

Vermut a Venus, de Las Sistars i Marta Camuffi

Aquestes tres artistes de circ, tot i provenir de disciplines diferents -portés acrobàtics, suspensió capil·lar i llançament de ganivets – han decidit unir-se per fer la seva primera creació. ‘Vermut a Venus’ és una peça que ens convida a repensar la feminitat tal com ens ha estat explicada.

It’s a real co-incidence, de Gráinne O ́Carroll & Sophie Kasser

Per a aquestes dues artistes mogudes  per la transmissió de sentiments i intencions, la recerca del llenguatge corporal és fonamental per al seu treball. En aquesta peça investiguen les diferents formes corporals, construccions i màscares, i es pregunten què fa que una persona sigui forta. Què significa realment l’èxit? Per què es col·loquen determinades figures sobre pedestals, elevades a un estatut superior, exposades públicament, afalagades, congelades en el temps?

Teatre de paper, de Rauxa

La companyia presenta un espectacle de circ contemporani que, mitjançant la manipulació d’objectes, el clown i el teatre físic, busca reivindicar el poder de la imaginació.

Reverb, de Cecília Colacrai

Cecília Colacrai és ballarina, creadora independent i professora de dansa contemporània, i porta ‘Reverb’ a l’Embrions#8, una proposta de dansa i música que entorna l’ara i l’aquí i que pretén reivindicar els llocs comuns, de trobada i que, al seu torn, són plens d’imprevistos.

Congrés d’acomodació, de Zona 6

Zona 6 és un col·lectiu format per joves acomodadores i exacomodadores que s’han ajuntat per dur a terme aquest projecte escènic que reivindica l’ofici de l’acomodació.

Mantingueu els ulls oberts, que ben aviat us indicarem on es durà a terme l’itinerari d’Embrions#8 i com adquirir les vostres entrades!