Dia: DIVENDRES 20 d’octubre

Hora: 20.30 h

Espai: Espai El Niu →

Durada: 60′

Disciplina: Minimalisme instrumental i electrònic

Edat mínima recomanada: Totes les edats

Idioma: Sense text

Procedència de l’artista: Catalunya

Sinopsi

‘Modelling the chaos’ és la presentació en directe dels darrers temes de Manuel Esteban, compositor multiinstrumentista de marcat estil personal orientat cap al minimalisme. En la seva música fa servir instruments acústics com violí, viola, violoncel, piano i veu, combinats amb sintetitzadors i bases electròniques.

Després d’una àmplia carrera com a intèrpret de formació clàssica, el 2017 comença a presentar la seva pròpia música en directe i des d’aquell moment ha publicat el disc ‘Los límites del vacío’ i ha llançat diferents temes en plataformes digitals. Ha interpretat la seva música a festivals com Natures’20 (Lleida), ha participat en presentacions amb l’artista Víctor Mata i les seves composicions han sonat en obres de teatre i concerts en diferents auditoris o altres espais com el Recinte Modernista de Sant Pau.

Bio de l'artista

Manuel Esteban és un compositor multiinstrumentista de marcat estil personal orientat cap al minimalisme.

A la seva música utilitza instruments acústics com violí, viola, violoncel, piano i veu, combinats amb sintetitzadors i bases electròniques.

Després d’una àmplia carrera com a intèrpret de formació clàssica, el 2017 comença a presentar la seva pròpia música en directe i des d’aquell moment ha publicat el disc “Los límites del buido” i ha llançat diferents temes a plataformes digitals.

+INFO

INSTAGRAM

www.manuelestebanmusic.com

www.niubcn.com

En aquest concert especial per al Festival Escena Poblenou també hi participaran diferents músics que han col·laborat amb Manuel Esteban al llarg dels darrers anys.

Shopping Basket
× Teniu dubtes? Contacteu via whatsapp!