Gràcies, gràcies, gràcies i infinites vegades gràcies!

Gràcies, gràcies, gràcies i infinites vegades gràcies!

Ens falten paraules per descriure tot el que hem viscut aquests mesos i, sobretot, aquests dies. Moltes emocions: alegries, nervis – però dels bons, eh? D’aquelles pessigolletes que sentim a la panxa quan arriba quelcom que ens fa molta il·lusió – i també incertesa, una incertesa que ja fa mesos que dura i que, en comptes d’aturar-nos, ens ha motivat a tirar el festival endavant.

Són temps complicats per la cultura i les arts escèniques, i enguany organitzar el festival ha estat tan engrescador com complex; però aquesta situació és justament el que ha fet que fos tan important poder-lo celebrar: volíem oferir-vos un espai segur on poguéssim compartir presències i satisfer les ganes boges de veure’ns, i al mateix temps gaudir d’allò que és la nostra raó de ser: les creacions artístiques, l’espai públic i les peces fetes per dones creadores.

Artistes i companyies, sales, entitats i institucions, comerços i establiments, veïnes i tothom que heu vingut com a públic a algun dels espectacles: GRÀCIES.

No diem en va que sense vosaltres no hagués estat possible! Ens veiem al proper Escena Poblenou, que serà la 20a edició, i esperem que a banda de posar el cos puguem posar també els somriures!

Sempre tindrem #GanesDeVosaltres!