Cia Moll de l'Òs

Dia: DISSABTE 21 d’octubre

Hora: 17.30 h

Espai: Sala Petita de Can Felipa →

Durada: 40-50′

Disciplina: Circ

Edat mínima recomanada: 10 anys

Idioma: Català (molt poc text)

Procedència de la companyia: Catalunya

Sinopsi

Foradada està inspirada per la llegenda de la Roca Foradada de Montserrat. És una peça arriscada i amb un llengüatge híbrid on el personatge transita les seves pròpies presons. Un cos incòmode, cistells de vímet, acrobàcia i pell proposen un cant a la dissidència i clamen el dret a existir.

La llegenda explica que qui és capaç de travessar el forat de la Roca Foradada amb un cistell ple d’aigüa, sense que se’n buidi ni una gota, qui és home es converteix en dona i qui és dona en home.

Bio de la companyia

Cia. Moll de l’Os és el nom amb el que l’Àfrica Llorens comença un nou camí de creació escènica, després de dedicar 10 anys al circ principalment en la companyia pròpia Amer i Àfrica circ cia on van destacar per l’espectacle ENVÀ (2 acròbates i 9 bales de palla) actuant per Catalunya, la península i Europa, també ha participat en altres projectes com BLOCK de Nofit State i Motionhouse, 19è Circ d’Hivern de l’Ateneu 9 Barris, cie XY  i cie. L’Immediat com a intèrpret.

Fitxa artística

Creadora i portora de projecte: Àfrica Llorens

Mirada externa i dramatúrgia: Gina Vila Bruc

Mirada externa i gènere: Verònica Capozzoli

Creació i coordinació sonora: Mau P. Pradas

Música: Mar Grimalt

Creació de llums: Berta Perez Torres i Ivan Tomasevic

Vestuari: Elisa Valls

Escenografia: Betty Cau

Cistells i vímet: Joan Farré

Coixins: Pilar Marsal

+INFO

INSTAGRAM

Amb el suport de: 

Fira Mediterrània de Manresa, Dellegendes, Generalitat de Catalunya Departament de Cultura, Communauté de communes Cazals-Salviac (Lot).

ESACTO LIDO école supérieure des arts du cirque Toulouse-Occitanie, Colectif Primavez, taller de vímet de Joan Farré, CINE de Sineu. Coopdecirc SCCL, APCC, TeatreNU, Cal Gras, CRAC Centro rural de arte y creación, Garaion Soringunea, Ajuntament St. Pere Riudebitlles, Latitude 50 – Pôle des arts du cirque et de la rue, Le Tracteur, Figueres es MOU, Konvent, Circ’Adour, L’Astrada Marciac.

Shopping Basket
× Teniu dubtes? Contacteu via whatsapp!