Famílies, us presentem el nou Festival Valentina!

Famílies, us presentem el nou Festival Valentina! 

Des del Festival Escena Poblenou tenim una nova proposta amb la qual reivindiquem la importància dels drets dels infants: arriba Valentina! Aquest projecte neix de la voluntat de dirigir la mirada cap als drets dels nens i nenes, i reivindicar la seva importància en una societat on, malauradament, aquests encara es vulneren. I ho farem a través d’espectacles, jocs, concerts, conta-contes i altres activitats gratuïtes. Vols saber què t’espera per gaudir amb tota la família? Segueix llegint! 

 

El Festival Valentina tindrà lloc el diumenge 20 d’octubre amb activitats i espectacles durant tot el dia: 

10.00h a 19.00h: Espai de Joc Lliure

Aquí podran gaudir d’una instal·lació lúdica i creativa amb diverses formes de joc lliure i amb materials que potencien el descobriment a través dels sentits i, per als més petits, el moviment. Reptes, creativitat i aprenentatge a través del cos és el que hi trobaran! 

10.00 – 19.00: Espai Biblioteca

Gràcies a la col·laboració de la Biblioteca del Poblenou 

11.00: Conta-contes

Bel Olid, escriptora, traductora i activista feminista i Pol Galofré, activista trans i feminista, s’encarregaran d’explicar contes als infants.  

12.00: Espectacle ‘Volen, volen’, de Mariantònia Oliver

La companyia Mariantònia Oliver ve directa de ses illes per estimular les emocions dels més petits. 

13.00h: Concert de rap ‘El poder de la paraula’

Joves del Projecte ClickEscola de Vida i la Fundació IReSimparteixen un Taller de Rap adreçat als joves de 14 a 18 anys, cada dimarts i dijous del 26 de setembre al 17 d’octubre. Al Festival Valentina podreu veure una mostra del que han après durant les sessions. 

17.00h: Conta-contes ‘Especial 18 anys Festival Escena Poblenou’

Es narrarà un conte triat pels alumnes de P4 de l’Escola Flor de Maig, i coneixerem en primícia, el conte ’18 anys d’Escena’, i així podrem saber-ne més del Festival Escena Poblenou!  

18h: Espectacle Peix d’Hotel Iocandi

La companyia Hotel Iocandi ens submergirà dins les profunditats humanes per buscar allò que ens manté nedant. ‘Peix’ reflexiona sobre l’impacte del turisme, la lluita de poders, el silenci, la soledat i la buidor, des del clown i l’absurd.   

19h-20h: Ball de Swing, organitzat per Swingmaniacs Poblenou.

L’escola Swingmaniacs ofereix dues hores non-stop perquè ballis swing sense parar! I si encara no en saps però vols començar, impartiran una classe d’iniciació, oberta a tothom!  

 

El diumenge 20 d’octubre, us espera una jornada plena d’activitats per a tota la família, així que passeu-vos pel Festival Valentina a compartir un dia de jocs, teatre i molta diversió i reivindicació!