Famílies, això us interessa! Arriba la segona edició del Festival Valentina!

Famílies, això us interessa! Arriba la segona edició del Festival Valentina!

L’any passat vam presentar aquest projecte des del qual reivindicar la importància dels drets dels infants en una societat on, malauradament, encara es vulneren. Enguany, el Festival Valentina de l’Escena Poblenou arriba a la seva segona edició! Serà el dissabte 24 i el diumenge 25 d’octubre i, voleu saber quins espectacles hi trobareu, oi? Doncs seguiu llegint, que us ho desvelem tot!

MiraMiró, de la Cia. Baal 

La companyia mallorquina de dansa ens porta aquesta proposta nascuda de l’univers de Joan Miró i que s’emmarca dins del Festival Valentina i de l’Escena Balear. Entrades a la venda AQUÍ.

 

 

ZLOTY, de la Cia. Pau Palaus

Aquesta peça de la companyia de circ i de teatre de carrer Pau Palaus, és una coproducció amb Fira Tàrrega, i us obrirà les portes a un espai en el qual, a través del clown, la música en viu i el teatre de gest, es farà un relat íntim del pallasso. No us quedeu sense entrades! 

 

Valentina Quàntica, de la Cia. Anna Roca

L’espectacle us obrirà les portes del laboratori de la Valentina, i allà podreu descobrir el món de les ciències i del feminisme d’una manera molt amena i divertida! Entrades ja a la venda.

 

Somiacaixes, el conta-contes de l’Anna Roca

Anna Roca us convida a petits i grans a conèixer unes històries en què els seus protagonistes són infants que han lluitat pels seus somnis i per fer-ho, han reivindicat els seus drets fonamentals. Aconseguiu aquí les vostres entrades.

 

Veniu a celebrar amb tota la família el dret dels més petits a jugar i a divertir-se, a no ser discriminats, a créixer sans, a l’educació i a ser respectats amb aquests espectacles (i algunes sorpreses més!) que trobareu al Festival Valentina del Festival Escena Poblenou!