Dia: DIUMENGE 22 d’octubre

Hora: 17.30 h

Espai: Sala Petita de Can Felipa →

Durada: 75′

Disciplina: Noves dramatúrgies

Edat mínima recomanada: 12 anys

Idioma: Català

Procedència de la companyia: Catalunya

Sinopsi

Tens inquietuds transcendentals, transgèniques o transhumanes que no pots compartir ni amb les amistats, ni amb la psicòloga, ni amb el teu gos? Nosaltres també. 

Com ja sabeu, aquesta setmana ens tornem a reunir al voltant d’una taula per intentar trobar respostes a aquests nosequès que què sé jo. La fi del monopoli sacramental, l’epidèmia d’estrès i el lliure mercat de creences ens fan sentir buides, o massa plenes. Així que si l’ànima et pica, no et preocupis, que aquí tothom té preguntes. 

Moments de participació i efervescència col·lectiva assegurats!


*Dinàmiques adaptades tant per nòmades rituals com per pastanagues bullides, superdotades astrològiques o descregudes cròniques.

Bio de la companyia

Cia. Atzucac som una companyia de teatre transdisciplinar que  aprofitem l’efímera fragilitat de l’espai escènic per reivindicar la incoherència de les quotidianitats humanes. Un dia una veu amiga va batejar el nostre llenguatge com a “absurd poètic”, i a nosaltres ens va plaure molt.

Venim del nord (Girona), venim del sud (Tarragona), de terra endins (Mollet, Sabadell)  i de mar enllà (Tenerife), i la majoria dels membres de la companyia ens vam format en Arts Escèniques dins del bressol de l’Escola Universitària Eram. Més tard, vam decidir unir idees i forces per crear des de l’humor, perquè tenim molt clar que si voler és poder, volar és podar.

Fitxa artística

Creació i interpretació: Dolça Alcanyís i Macias, Victòria Bilbao Santos i Aram Pou Clavell. Mirada còmplice: David Climent Escenografia i espai sonor: Cia. Atzucac Disseny i confecció de vestuari: Atena Pou i Cia. Atzucac Veu en off: Eva Grabuleda del Castillo Producció: Maria Izcara Moratonas Comunicació: Marina Altimira Homet i Adrià Lidon Baulida Distribució: Laura Pujol Rabasseda Cançó de pandero amb versos del Carlos Terrón. Poema Taula, de la Cèlia Sànchez-Mústich

Amb el suport de la Diputació de Girona

+INFO

INSTAGRAM

TWITTER

ciaatzucac.cat

Coproducció amb: Fira Tàrrega

Amb el suport de: Festival Z, El Canal, Teatre Nu, Escena Poblenou, Centre Cívic Can Felipa, Girona Kreas, Ajuntament de Girona, Teatre Municipal de Girona, Espai Nyam Nyam i Generalitat de Catalunya.

Agraïments:

Irene Caro, Azucena Momo, M. Mercè Rovira i Pau Mercader

Shopping Basket
× Teniu dubtes? Contacteu via whatsapp!