ESCENA BALEAR

Des del Festival Escena Poblenou volem potenciar, visibilitzar i donar suport a creacions que contemplin nous llenguatges escènics, noves dramatúrgies, i noves formes de relació amb els públics. Amb la voluntat de crear sinergies amb l’escena de creació contemporània de les Illes Balears, al Festival es podran veure tres espectacles d’artistes i companyies de les illes gimnèsiques.

El primer, Sophie&Alek de BAAL, amb una peça de sala per a públic familiar. El segon es tracta de Todo Esto era Campo d’UnaiUna, una companyia jove amb una peça per a carrer que dialoga amb les noves tecnologies. Totes dues propostes han estat seleccionades pel cicle Embrions#9 del festival i mostraran les seves peces en procés de creació el dia 20 d’octubre. La tercera peça sel·leccionada és SUPERFRAU, també de BAAL, una peça de dansa curta per a espais no convencionals, i que conviurà amb la peça Que du bonheur en un programa compartit.

Embrions #9 – Todo esto era campo

TODO ESTO ERA CAMPO és un viatge guiat a través d’un dispositiu virtual que ens presenta diferents realitats en un mateix espai present, i com aquestes conviuen i conjuguen.

20 OCTUBRE – 19.00h

+ INFO

Embrions #9 – Alek & Sophie

Dos referents d’ artistes dones claus en el moviment abstracte de principis de S.XX. Sophie Taeuber (Davos, Suïssa 1889-1943) i Aleksandra Ekster. (Polonia/Ukrania 1882-1949) són l’inspiració I punt de partida per aquest projecte.

20 OCTUBRE – 19.00h

+ INFO

Superfrau

Els mallorquins BAAL tornen al festival Escena Poblenou amb una peça de carrer que explora la relació entre l’artificial i allò humà.

22 OCTUBRE – 19.45h

+ INFO

Organitza

Escena Poblenou

Amb el suport de

Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Institut d’Estudis Baleàrics – Govern Balear, Centre d’Investigació Escènica de Sineu (Mallorca), Centre Cívic Can Felipa