ESCENA BALEAR

Des del Festival Escena Poblenou volem potenciar, visibilitzar i donar suport a creacions que contemplin nous llenguatges escènics, noves dramatúrgies, i noves formes de relació amb els públics. Amb la voluntat de crear sinergies amb l’escena de creació contemporània de les Illes Balears, al Festival es podran veure dos espectacles d’artistes i companyies de les illes gimnèsiques.

El primer, Téntol de la Cia. Manipulats, és una peça de circ per a nens, nenes i les seves famílies. El segon es tracta de P-Acte Idiota d’Hermanas Picohueso, una companyia que ja ha col·laborat amb nosaltres en passades edicions i que presentarà el seu nou espectacle en aquesta 20ª edició del festival.

Téntol

Arriba la tercera edició del cicle Escena Balear amb un espectacle per a tota la família; Tèntol utilitza el llenguatge del circ per treballar sobre el joc i els moviments espontanis que provoca.

24 OCTUBRE – 12.00h

+ INFO

P-Acte Idiota

Hermanas Picohueso presenten a Barcelona el seu nou espectacle, P-Acte Idiota, un crit a poder viure als marges, a replantejar-nos i no deixar-nos endur per la roda preestablerta.

24 OCTUBRE – 20.00h

+ INFO

Organitza

Escena Poblenou

Amb el suport de

Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Institut d’Estudis Baleàrics – Govern Balear, Centre d’Investigació Escènica de Sineu (Mallorca), Centre Cívic Can Felipa