El projecte Embrions arriba a la seva setena edició amb sis propostes molt potents!

El projecte Embrions arriba a la seva setena edició amb sis propostes molt potents!

Ja sabeu que suport a la creació és un dels pilars del Festival Escena Poblenou, i en les circumstàncies que vivim, que són molt complicades per a tothom (especialment pel sector cultural), Embrions#7 té més sentit i és més necessari que mai!

Vam crear aquest projecte, que arriba a les set edicions, per facilitar la trobada entre artistes i companyies emergents, que presenten les seves propostes embrionàries i programadores, i així establir sinergies perquè les seves peces es converteixin en projectes escènics. I què podrem veure a l’Embrions#7? Preneu nota!

Espai públic S.L., de Col·lectiu In Vitro

La companyia de creació contemporània està formada per Adrià Aparicio, Núria Mallofré i Laura Riera i amb ‘Espai públic S.L.’ reflexionen sobre el paper actual d’un espai que és un lloc comú i democràtic.

Fruit estrany, de la Cia. Estampades

Un nou projecte d’aquesta companyia formada per tres dones professionals del circ, la dansa i el teatre. Elles ens presentaran una proposta que vol trencar amb el concepte d’estranyesa que tenim a l’imaginari, que sol ser negatiu, i dotar-li un de més positiu com l’autenticitat: quelcom estrany pot ser quelcom únic.

Cabaret Punk, de María Stoyanova

Quan fa molt temps que et guardes les coses, al final surten i de la manera més punk. Això és el que ens proposa la companyia María Stoyanova amb ‘Cabaret Punk’, una peça en la qual es posa veu a tot allò silenciat al mateix temps que s’intenta escoltar els silencis i crear-ne de nous per tornar a escoltar-nos.

Derivacions, de la Cia. Vaques i Los Moñekos

Cia. Vaques i Los Moñekos coincideixen en la seva recerca sobre allò còmic. També ho fan en aquest espectacle de dansa, circ i teatre físic, doncs a Derivacions es transformarà la identitat per esdevenir altres cossos, mutar i al mateix temps romandre.

Fent cua, de Joana Serra i Urša Sekirnik

Joana Serra i Urša Sekirnik investiguen un acte tan quotidià com el de fer cua. En el moment en què esperem que ens toqui, el nostre cos se situa en un estat determinat, ja que ens obliga a parar i esperar, i ens posiciona en condicions de poder o vulnerabilitat depenent del context i del seu objectiu.

Trilogia de Naxos, de Biguette Ballasco

Sense títol, de Marco Mariani

Konvent Punt Zero i la companyia Biguette Ballasco ens transporten a l’illa grega de Naxos en la seva nova creació dirigida per Brigitte Vasallo.

Ja podeu adquirir les vostres entrades per gaudir d’aquestes sis propostes! No us quedeu sense!