El Festival Valentina arriba a la 3a. edició amb una programació que us encantarà a tu i a la família!

El Festival Valentina arriba a la 3a. edició amb una programació que us encantarà a tu i a la família!

El teatre i les arts de carrer són per a tothom, grans i petits, per això al Festival Escena Poblenou també hi trobareu peces per gaudir amb tota la família. Aquestes les trobareu emmarcades dins del Festival Valentina, un projecte amb què reivindiquem que els infants puguin créixer forts, sans, a jugar i sobretot, que els seus drets es respectin. Valentina arriba a la seva tercera edició amb tres propostes que segur que us encanten!

Téntol, Cia. Manipulats

La companyia mallorquina presenta un espectacle de circ per a infants a partir de 3 anys que vol reivindicar el temps d’oci i d’esbarjo com una manera de creació de cultura, de comunitats i de personalitats. Aquesta peça també forma part del projecte Escena Balear.

Vitamina Aire, de Joel Álvarez

Enguany també donem veu al col·lectiu de mestres que acompanyen, cuiden i ensenyen els infants a través d’aquest espectacle que ha nascut de la complicitat entre Joel Álvarez, mestres de Poblenou i de Barcelona i la Fundació Carulla.

4 parets i un sostre, d’Sputniks_Cia

Aquesta peça posa en el centre la importància de tenir una llar i la hipocresia i incoherència arrelades a la nostra societat. L’espectacle es completarà amb un taller amb infants del barri del Poblenou.

T’esperem al Festival Valentina d’Escena Poblenou per celebrar el dret dels més petits a jugar, a no ser discriminats, a ser respectats i a l’educació, amb aquests espectacles, tallers i algunes sorpreses! Compra les teves entrades aquí !