Celebrem els 20 anys del Festival amb 20 espectacles!

Celebrem els 20 anys del Festival amb 20 espectacles!

Aquesta és una edició molt especial, i és que vint anys no es fan cada dia! Per això hem preparat una programació molt variada, formada per espectacles, tallers i diàlegs que aposten per llenguatges artístics diversos, contemporanis i multidisciplinaris. Imaginem que a hores d’ara déus frisar per conèixer la programació, així que aquí va! Obrim bé els ulls:

Circ i Clown

Teatre de paper, de la Cia Rauxa

 

 

Peces híbrides

Symphony Performance, de Xavier Manubens

 

  • Symphony Performance, de Xavi Manubens / Symphony of the Seas.
  • P-Acte Idiota, de les Hermanas Picohueso.
  • Dramawalker, projecte de mediació al Poblenou signat pels dramaturgs Roc Esquius, Sílvia Navarro, Oriol Puig, Mercè Sarrias i Joan Yago, en complicitat amb l’Obrador de la Sala Beckett.
  • To like or not to like, creació col·lectiva dirigida per Ada Vilaró.

 

Propostes Teatrals

# Juana Dolores # * massa diva per a un moviment asseambleari *, de Juana Dolores

 

 

Dansa

Likes, de Núria Guiu

 

 

Concert

 

Com pots veure, la 20a edició del Festival Escena Poblenou està composta per vint espectacles, dels quals sis són peces embrionàries, un es troba en procés de creació i tretze són propostes ja acabades (tres de les quals són peces que ja han estat en alguna edició i que hem recuperat per la seva vigència i valor). A més, seguim apostant per les creadores, per això continuem amb el projecte Dones: pell, cos i paraula, que inclou els espectacles de Juana Dolores, Núria Guiu, Agnès Mateus, Cecilia Colacrai, Gráinne O’Carroll & Sophie Kasser, Las Sistars, Hermanas Picohueso i Ada Vilaró.

To like or not to like, de la cia. Ada Vilaró

També estem molt contentes de continuar amb l’Escena Balear, el projecte amb què volem crear crear sinergies amb l’escena de creació contemporània de les Illes Balears, enguany format per Téntol, de la Cia Manipulats i l’estrena a Barcelona de P-Acte Idiota de les Hermanas Picohueso i amb la programació dedicada als drets dels infants, el Festival Valentina, que arriba enguany a la seva tercera edició amb tres propostes: Téntol, de la Cia ManipulatsVitamina Aire de Sisme Creatiu, i 4 parets i un sostre d’Sputniks_Cia . I no només això, sinó que continuem la línia educativa i de treball amb joves de Valentina a través de mostres i de tallers.

A més, enguany creat complicitat amb aquelles persones que tenen l’edat del Festival, perquè elles i ells són els que hauran de seguir nodrint les arts escèniques: han ofert la seva mirada en la programació, ja que han format part de la comissió d’Embrions i han triat un dels espectacles que recuperaríem, que ha estat el de Likes, de Núria Guiu; i també, en el marc del Festival, hi haurà dos tallers per a joves i una xerrada sobre escena amb la Generació Z.

Què et sembla?? És un cartellàs, oi? Ara que ja saps la programació només queda adquirir les entrades, sortiran ben aviat a la venda, així que tingues els ulls ben oberts i segueix-nos a les xarxes, que això tot just comença.

Del 21 al 24 d’octubre t’esperem al 20è Festival Escena Poblenou, no hi faltis!