Celebrem els 18 anys del Festival amb 3 coproduccions!

Celebrem els 18 anys del Festival amb 3 coproduccions!

Per a aquesta edició, des del Festival Escena Poblenou, hem preparat una programació que compta amb 17 espectacles, i tres d’ells són coproduccions que sorgeixen de complicitats amb espais com ara el Teatre Nacional de Catalunya i Festivals com el TNT – Terrassa Noves Tendències. Per saber quines són les obres de les que estem parlant, hauràs de seguir llegint la notícia!

En primer lloc, en coproducció amb el Teatre Nacional de Catalunya, que fan pinya amb nosaltres per primera vegada, tenim ‘Habitació 1: Ultima Thule’ d’HOTEL Col·lectiu Escènic i ATRESBANDES, que serà l’espectacle amb el qual s’inaugurarà el Festival Escena Poblenou i que durant quatre dies es podrà veure a la Sala Tallers del TNC, concretament del 17 d’octubre al 20 d’octubre. Ultima Thule fa al·lusió a tot aquell lloc que es troba més enllà del món conegut; la NASA va batejar a l’objecte astronòmic explorat més llunyà del sistema solar amb aquest nom; t’atreviries a endinsar-te i a deixar-te guiar en aquest viatge oníric?

 

La segona és ‘360 grams’, d’Ada Vilaró, un projecte que neix arran de la seva experiència personal amb el càncer, i que, per primer cop s’atreveix a explicar. Aquesta peça es fa en coproducció amb el Festival TNT – Terrassa Noves Tendències, i es podrà veure el 19 d’octubre a les 20:30 i el 20 d’octubre a les 18:30 a la Sala Beckett.

 

Per acabar, la tercera coproducció la realitzem amb el Centre Cívic Can Felipa i els seus programes d’arts visuals i arts escèniques, amb l’espectacle K.O. Los Figurantes de la companyia Ça Marche, col·lectiu nascut a Barcelona l’any 2015, i que des d’aleshores que investiga les fugues del teatre, la dansa i la performance. La peça es desenvolupa amb col·lectius del barri, i es qüestiona com imaginar un futur esperançador i com viure col·lectivament davant d’un món incapaç de donar respostes als reptes actuals. La podràs veure el 19 d’octubre a les 11:30 i a les 17:00 a l’institut Quatre Cantons.

El suport a la creació és un dels pilars fonamentals del Festival. És per això que a més de les coproduccions, també s’ha col·laborat amb Fira Tàrrega per acompanyar el procés de creació de Peix, d’Hotel Iocandi, que es podrà veure el 18 d’octubre a les 18:00 i el 20 d’octubre a la mateixa hora; i The Frame, d’Eléctrico 28, espectacle de carrer que ocorrerà el 19 d’octubre a les 13:00 i a les 18:30.

Com pots veure, totes les produccions tracten temàtiques molt diferents, i estem molt contentes de poder-les presentar al Festival Escena Poblenou d’enguany! Esperem que les gaudeixis moltíssim!