Celebrem 20 anys de compromís amb les arts escèniques!

Celebrem 20 anys de compromís amb les arts escèniques!

 

Hola, ja tornem a ser aquí!! Hem tingut uns mesos força intensos perquè, com podeu suposar, hem estat preparant el pròxim Festival Escena Poblenou, que enguany fa vint anys! Sembla mentida que hagin passat dues dècades des que vam fer la primera edició del Festival Escena Poblenou, un festival que ha anat creixent, evolucionant i que sempre ha mantingut el ferm compromís de defensar una escena viva, presencial, propera i on s’han teixit moltíssimes complicitats.

El Festival Escena Poblenou ha estat, és i serà un altaveu de l’actualitat a través d’una escena molt diversa, un espai en què es fa moltíssima pinya, i és que portem vint anys sumant les mirades còmplices d’artistes, territoris, professionals i públic. Són aquestes mirades les que fan que el Festival sigui ben viu!

Per aquest motiu, enguany volem centrar-nos en la mirada dels i les joves que tenen la mateixa edat del Festival; volem saber com pensen, com projecten el món de l’escena i com és el seu pensament crític, el seu parer per a nosaltres és molt important, ja que són també el present i el futur de les arts escèniques! Per aquest motiu, una de les col·laboracions d’enguany és amb el Festival GREC, la Fundació Brossa, Projecte Ingenu i Festival Escena Poblenou, que presentem ‘To like or not to like’ un projecte performàtic que compta amb intèrprets joves que posaran sobre la taula com la bellesa i la normativitat esdevé una eina de control polític.

Així doncs, un cop més, tornarem a omplir les places i els carrers de teatre, i comptem amb totes i tots vosaltres, que obriu ben bé els ulls i gaudiu i reflexioneu amb totes les propostes que us anirem presentant. De moment, el que us podem avançar és la imatge d’aquesta edició tan especial, a càrrec de la il·lustradora Maria Conill, que esperem que us agradi tant com a nosaltres.

 

I tu, què prefereixes, estar amb els ulls tancats , que tot vagi passant i no assabentar-te de res o bé tenir-los ben oberts a la realitat? Nosaltres ho tenim claríssim: obrim els ulls!

Us esperem al 20è Festival Escena Poblenou, del 21 al 24 d’octubre!