Mucab Dans

Dia: DIUMENGE 22 d’octubre

Hora: 12.00 h

Espai: Teatre de Can Felipa →

Durada: 55′

Disciplina: Familiar

Edat mínima recomanada: 3 anys

Idioma: Sense text

Procedència de la companyia: Barcelona

Sinopsi

En Roger és un músic, trompetista, enamorat de les bombolles i de les coses rodones, és per això que a casa seva tot és rodó. En Roger es passa nit i dia intentant unir les seves passions, la trompeta i les bombolles, i per això vol fer bombolles amb la trompeta, però no ho aconsegueix.

Un dia, enmig d’un somni arriba a Bombàlia, el país de les bombolles. Allà coneix a la Bumbú, una fada entremeliada que viu a Bombàlia amb bombolles de tot tipus. La Bumbú, com totes les bombolles, es comunica a través del moviment, sense paraules.

La Bumbú, veient que el Roger no aconsegueix fer les bombolles amb la seva trompeta en el món real, vindrà de Bombàlia per ajudar-lo a aconseguir el seu objectiu. Bumbú, encuriosida amb els humans, sempre els observa, i quan aquests estan tristos, perden la il∙lusió, la imaginació o el moviment, ella s’apropa per intentar retornar-los les ganes de jugar, de riure, d’imaginar i de ballar…

Bio de la companyia

Múcab Dans és una companyia de dansa que neix amb la idea de crear espectacles pluridisciplinars, tot barrejant les arts escèniques i visuals, per trobar un llenguatge propi en els seus treballs amb l’objectiu de fer arribar, al públic general, el llenguatge del moviment.

Treballen amb les noves tecnologies i la multimèdia com element escenogràfic interactiu, sense abusar-ne, per donar una nova dimensió escènica, sempre al servei de la dramatúrgia i la coreografia, en la recerca d’una nova visió de la dansa i en la manera d’explicar coses.

Fitxa artística

Autors: Múcab Dans

Direcció escènica: David Pintó

Coreografia/ballarina: Irina Martínez

Producció/músic: Joan Laporta

Programació interactiva: Marco Domenichetti i Joan Laporta

Disseny de llums: Bernat Llunell

Vestuari: David Farré

Escenografia: Santi Cabús

+INFO

INSTAGRAM

bacum.info

Amb el suport de:

Centre Cultural de Vilanova del Vallès

Cultura en Viu (UAB)

ICEC

Shopping Basket
× Teniu dubtes? Contacteu via whatsapp!