Quins espectacles es podran veure al Festival Escena Poblenou? Et fem un avançament de la programació!

Quins espectacles es podran veure al Festival Escena Poblenou? Et fem un avançament de la programació!

Abans que comenci l’agost i tot quedi una mica aturat no ens hem pogut resistir a fer-vos un petit avançament dels espectacles que protagonitzaran aquesta 18a edició, dels quals ja teniu les entrades a la venda:

‘Habitació 1: Ultima Thule’, HOTEL – Col·lectiu Escènic i ATRESBANDES 

Fruit d’una coproducció entre el festival i el TNC, aquest espectacle proposa un viatge oníric per diferents regions de l’inconscient que superposades volen dibuixar pulsions tan humanes com el sentiment de culpa. Un treball de negatius, en què el que defineix una persona és, justament, allò que no ha fet o no farà mai.

‘Under the Pelucas’, Cia. Dejabugo

Judit Martin i Emma Bassas són Dejabugo, una companyia que ha format part del Festival des dels inicis i que ara torna per estrenar la seva darrera peça. Un xou ple  d’esquetxos on es veuran confessions reals de gent real, 8 bessones que canten, iaies que expliquen acudits políticament incorrectes, monyos parlants, cadells virtuals, pallasses amb problemes seriosos, un gran concurs sorpresa i molt més.

‘K.O. Los Figurantes’, Ça Marche

Projecte finalista de la convocatòria ‘Al meu barri fan performances’, organitzada conjuntament amb els programes d’Arts Visuals i Arts Escèniques del Centre Cívic Can Felipa. Investiguen els límits en les arts escèniques, i un treball amb intèrprets no professionals (col·lectius del barri del Poblenou), que defineixen el seu segell propi.

‘Anarchy’, Societat Doctor Alonso

Estrenat al 2016, Escena Poblenou torna a programar aquest aclamat espectacle sobre l’ordre, el caos, el poder i l’anarquia, protagonitzat per Semolinika Tomic que realitza un treball escènic excepcional.

 

A més, com en els darrers anys, Escena Poblenou presenta el projecte Embrions amb les noves propostes en estat de gestació de creadors i creadores professionals. Aquesta iniciativa, que ja arriba a la seva 6a edició, dona suport a projectes artístics de creació emergent amb l’objectiu que els artistes puguin mostrar la seva idea a representants de centres de creació i agents productors i programadors. Aquest any, els guanyadors finalistes que presentaran la seva obra son:

 

Com ja sabeu, Escena Poblenou és una trobada entre professionals i noves creacions que s’escampa durant cinc dies per diferents espais i equipaments del Poblenou i la ciutat de Barcelona. Un dels punts forts del Festival és la programació, on presentem diferents llenguatges escènics i que està basada no sols en les estrenes sinó també en la recuperació d’espectacles reveladors que creiem que cal tornar a visitar i programar, ja sigui perquè s’han pogut veure molt poc o perquè considerem que tracta temes que continuen sent vigents i que necessiten repensar-se.

 

Esperem que aquest espectacles que presentem us agradin tant com a nosaltres!! Ja podeu comprar les vostres entrades aquí.