Actors i actrius: Escena Poblenou té la formació perfecta per a vosaltres. Semolina Tomic presenta el taller d’investigació ‘Performance Integració’

Actors i actrius: Escena Poblenou té la formació perfecta per a vosaltres. Semolina Tomic presenta el taller d’investigació ‘Performance Integració’

Julijana Tomic Fajdetic, més coneguda com a Semolina Tomic, és una creadora i artista multidisciplinària, nascuda a Osijek (Croàcia) i resident a Barcelona des de 1985. S’ha format en interpretació, dansa, música i bateria, i entre 1995 i 2003 va formar part com a actriu, coreògrafa i creadora de la Cia. LA FURA DELS BAUS tot i que l’any 1999 ja havia creat la seva pròpia companyia: Semolinika Tomic.

Des de 2016 que Semolina Tomic està de gira amb la CIA. SOCIETAT DOCTOR ALONSO amb l’espectacle “ANARCHY”, del qual podràs gaudir al Festival Escena Poblenou d’enguany. A més, a banda de delitar-nos amb aquest show punyent i imprescindible, Semolina Tomic impartirà un Taller per a actors i actrius: el taller d’investigació ‘Performance Integració’, en el marc del Festival.

En aquest taller proposa estudiar com començar a construir un procés creatiu d’un solo performatiu, tot treballant amb el cos, la veu i l’escriptura, al mateix temps que explicarà com entendre tots els tipus d’energies (físiques, mentals i emocionals). Es tracta, doncs, d’iniciar una recerca dels llenguatges propis per a la creació a través d’eines com la dansa, la performance el moviment i el teatre.

Què has de dur? Roba còmode, que et permeti moure’t amb llibertat; una bena pels ulls; llibreta i bolígraf per prendre notes i, important! No mengis massa abans dels tallers, que ens bellugarem! I espera, que això no és tot: l’últim dia, es presentaran les peces de totes les persones participants, la qual cosa permetrà tothom mostrar els resultats de la pràctica amb públic.

Del 14 al 18 d’octubre, de 10.00h a 14.00h

Per inscriure’t, escriu-nos a activitat@escenapoblenou.com abans del 7 d’octubre, tot indicant-nos el teu nom, cognoms i un telèfon de contacte. T’hi esperem!!