Somiacaixes. Els contes de l’Anna Roca

Somiacaixes. Els contes de l’Anna Roca

Durant el confinament Anna Roca va explicar un conte cada nit a través del seu compte d’Instagram. Ara, a partir d’aquesta experiència, ens proposa un conta-contes per visibilitzar els drets dels infants.
ENTRADES ANTICIPADES (3€)

* Entrades Taquilla: 4€

COMPANYIA
Anna Roca

SINOPSI
L’Anna arriba carregada amb un munt de caixes. No són caixes normals. Amaguen secrets i somnis de diferents històries i fa massa temps que necessiten ser redescoberts.
Us convidem a conèixer els personatges d’aquestes històries: nenes i nens que, d’una manera o altra, han lluitat per aconseguir els seus somnis i han reivindicat els seus drets fonamemtals i més essencials. Ens acompanyeu?

DATA i HORA
25 d’octubre – 17.00h

ESPAI
Pati de l’Institut Quatre Cantons

DURADA
40 minuts

IDIOMA
Català

EDAT MÍNIMA RECOMANADA
3

FITXA ARTÍSTICA

Actriu
Anna Roca

Producció
Cia de Teatre Anna Roca

Distribució i contractació
Aina Gomis

BIO DE LA COMPANYIA

Hi havia una vegada… un confinament.
Nens i nenes havien d’estar a casa tancats, durant molts dies. L’Anna va decidir que cada dia explicaria un conte a través del seu instagram. I cada vegada van ser més nens i nenes escoltant contes. Després de 7 setmanes explicant contes des del seu canal d’Instagram alguns d’aquests contes han passat de la pantalla del telèfon a fer-se realitat en un espectacle dinàmic, proper (però amb totes les mesures de seguretat) i divertit.