roges

roges

Darrer treball del ballarí i coreògraf Miquel Barcelona, que neix a partir de testimonis de l’època de la postguerra de la Guerra Civil espanyola.

ENTRADES ANTICIPADES (6€)

* Entrades Taquilla: 6€

COMPANYIA
Companyia Miquel Barcelona

SINOPSI
‘roges’ és un procés de creació dinàmica compartit: una recerca de testimonis de la època de postguerra de la Guerra Civil espanyola i la recuperació del llegat cultural artístic de l’època que culminarà amb una peça d’arts escèniques que s’estrenarà al 2022. ‘roges’ és l’evolució d’aquesta recerca que la companyia va compartint en càpsules en diferents contextos d’exhibició. En aquesta ocasió, Martí Güell, Bea Vergés i Miquel Barcelona són aquests cossos de misèria, silenci i bohèmia, i Oriol Mula qui en provoca l’espai sonor.

DATA i HORA
25 d’octubre – 18.00h

ESPAI
Plaça de Can Framis (veure mapa)

DURADA
30 minuts

IDIOMA
Català

EDAT MÍNIMA RECOMANADA
Totes les edats

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i recerca
Miquel Barcelona

Mànager i acompanyament artístic
Haizea Arrizabalaga

Assessorament conceptual i disseny gràfic
Àurea Estellé Alsina

Intèrprets
Martí Güell i Bea Vergés

Música
Oriol Mula

Fotografia
Nora Baylach

Vídeo
Igansi Castañé

Suports
Beca per a la recerca i la innovació en les arts escèniques de l’OSIC (Generalitat de Catalunya), El Mercat de les Flors, Esbart Ciutat Comtal, Centre Cultural Els Costals, Fundació La Plana, Mas El Pla, Programa CreaMedia de Barcelona Activa, #Happinest Superamas, Nilak, Coincidències i Associació Vòrtex.

Agraïments
Helena Gispert, Carlos Martorell, Maria Argentí, Rafaela Casado, Toni Gutiérrez, Mariona Castillo, Esther Vendrell i Berta Vilarrasa.

BIO DE LA COMPANYIA
Miquel Barcelona. De tarannà obert i trajectòria multidisciplinària, té més de 15 anys d’experiència professional en el món de la dansa i les arts escèniques. Forma part del projecte ALIANSAT del SAT! Sant Andreu Teatre, és membre de l’equip artístic de ‘nilak’ i és cofundador de l’espai de creació nunArt Creacions Contemporànies. Actualment, dirigeix la seva pròpia companyia i gira la peça de grup ‘[kórps]’ (amb Helena Gispert, Martí Güell, Junyi Sun, Marc Vilajuana i Carlos Martorell), el duet ‘Parrà’ (amb el mateix Vilajuana) i prepara el projecte de ‘rojos’ per a la Temporada 21-22.