Embrions#7 – Trilogia de Naxos

Embrions#7 – Trilogia de Naxos

Konvent Punt Zero i la companyia Biguette Ballasco et transporten a l’illa grega de Naxos en la seva nova creació dins del projecte Embrions#7.
ENTRADES ANTICIPADES (12€)

* Entrades Taquilla: 14€

COMPANYIA
Companyia Biguette Ballasco

PROJECTE
Embrions#7

SINOPSI
Hi ha dues maneres d’esborrar una història: es pot silenciar o es pot repetir tants cops com esdevingui despulla. Que s’esgoti. L’Ariadna, filla de Pasífae, neboda de Circe, és a Naxos. Desterrada per haver traït la pàtria, abandonada per l’home com a càstig i destí de gènere, és la dona que no ha de ser… a menys que sigui com a estigma. I a l’espai impossible de Naxos, a la terra bastarda que és i no és, l’Ariadna reprèn: hi ha dues maneres de silenciar una història.

DATA i HORA
22 d’octubre – 18.00 h (en el marc del projecte Itinerant Embrions)

ESPAI
Punt de trobada: Pati de Can Framis

DURADA
(pendent)

IDIOMA
Català

FITXA ARTÍSTICA

Autora i directora
Brigitte Vasallo

Dramatúrgia i escenografia
Ángela López, Victoria Aime i Brigitte Vasallo

Producció
Konvent Punt Zero, Companyia Biguette Ballasco

BIO DE LA COMPANYIA

Brigitte Vasallo és escriptora, docent al Màster de Gènere i Comunicació de la UAB, col·laboradora en nombrosos mitjans de comunicació i consultora en projectes internacionals sobre afectivitats, gènere, llenguatge i diversitats. Els seus llibres i articles s’han traduït a l’anglès, l’àrab, el portuguès, l’italià, etc. L’acompanyen l’Ángela López (Companyia Vértebro) i la Victoria Aime (El Temblor) en un procés desterritorialitzat de creació col·lectiva entorn de l’amor, la pertinença, l’amistat, la traïció.

www.perderelnorte.com

Altres espectacles de EMBRIONS#7

Embrions#7
Fent Cua

Embrions#7
Derivacions

Embrions#7
Fruit Estrany

Embrions#7
Espai Públic S.L.

Embrions#7
Cabaret Punk