Conversando con Cecilia

Conversando con Cecilia

Lidia Pujol convida la filòsofa Marina Garcés a tenir una conversa musical per aprofundir en les lletres de les cançons de Cecilia.

ENTRADES ANTICIPADES (15€)

* Entrades Taquilla: 15€

ARTISTA
Lídia Pujol

SINOPSI
Les cançons de Cecilia ens conviden a silenciar els intermediaris –mediàtics, culturals, polítics, familiars o religiosos– per a preguntar-nos qui som, què pensem i quin és el nostre desig més profund. Amb la col·laboració de músics i productors, Lídia Pujol ha despullat les cançons dels arranjaments de l’època per fer que les lletres emergeixin a la superfície i redescobrir, així, la profunditat amb la qual Cecilia cantava les seves inquietuds.  
El que podrem veure al Festival Escena Poblenou és una versió íntima, per a públic reduït, on Lidia Pujol convida la filòsofa Marina Garcés, que haurà escollit una sèrie de cançons d’aquest repertori per tal d’aprofundir en els continguts de les seves lletres. 

DATA i HORA
24 d’octubre – 19.00h
25 d’octubre – 12.00h

ESPAI
Sala Beckett (Veure mapa)

DURADA
90 minuts

IDIOMA
Català/Castellà

FITXA ARTÍSTICA

A escena
Lídia Pujol.
Marina Garcés, convidada.

Equip de treball
Lídia Pujol, Judit Vidal, Ada Vilaró, Anna Nubiola i Marina Garcés.

Producció
Laura Rubio

Disseny de so
Josep Tresserra

Disseny de llums
Juan José Teixidó

Amb la col·laboració de
Sala Beckett

BIO DE LES ARTISTES
​LÍDIA PUJOL és una cantant d’històries, emocions i idees amb una trajectòria professional fonamentada en la música tradicional jiddisch, medieval i popular. Els continguts que nodreixen la seva música i espectacles abasten la poesia, el teatre, el pensament crític, l’espiritualitat i la política. 
 
MARINA GARCÉS va estudiar filosofia a Barcelona, ciutat on ha viscut sempre. Després de 15 anys com a professora titular de filosofia a la Universidad de Zaragoza, actualment és professora a la Universitat Oberta de Catalunya. La seva tasca principal es reparteix entre la docència, l’escriptura, els seus fills i la dedicació al pensament pràctic, crític i col·lectiu, que des de fa anys impulsa juntament amb alguns companys des d’Espai en Blanc. 
 
CECILIA (Evangelina Sobredo) va morir amb 27 anys al 1976 en un accident de trànsit. Filla d’un militar retirat i persona de confiança del generalíssim, li va tocar néixer en el Pardo en una de les famílies més afins al règim. El pare, convertit en diplomàtic espanyol, viatja amb la seva família pel món. La nena Evangelina -Eva per als amics- és educada a l’estranger i els seus referents són Bob Dylan, Joan Baez, Simon i Garfunkel, Beatles… Al seu retorn a Espanya amb 19 anys comença a desgranar el seu rosari de contradiccions i escriu les seves cançons amb enlluernadora clarividència per a l’Espanya de la postguerra i la dictadura. 

www.lidiapujol.com