Notícies

‘SOM AQUÍ. Nosaltres, les dones, som aquí!’ torna a l’Escena Poblenou per reivindicar que la cultura i les arts escèniques, també són cosa de dones.

Amb l’objectiu de donar visibilitat a les professionals de la cultura i les arts escèniques i de reivindicar-ne la igualtat d’oportunitats, presentem una nova edició del projecte ‘SOM AQUÍ. Nosaltres, les dones, som aquí!

LLEGIR

Actors i actrius: Escena Poblenou té la formació perfecta per a vosaltres. Semolina Tomic presenta el taller d’investigació ‘Performance Integració’

En aquest taller proposa estudiar com començar a construir un procés creatiu d’un solo performatiu, tot treballant amb el cos, la veu i l’escriptura, al mateix temps que explicarà com entendre tots els tipus d’energies (físiques, mentals i emocionals).

LLEGIR

Aquí teniu les propostes d’Embrions#6 que es presentaran enguany a Escena Poblenou.

Vam crear el projecte Embrions, que arriba a la seva 6a edició, amb la finalitat de donar suport a artistes emergents amb propostes en estat de gestació, i que possiblement arribin a convertir-se en projectes escènics.

LLEGIR

A Escena Poblenou fem 18 anys!

Amigues i companyes, aquest any en fem 18 i estem molt contentes. Esperem veure-us a totes del 16 al 20 d’octubre per celebrar-ho en família! Gràcies, de tot cor.

LLEGIR

Quins espectacles es podran veure al Festival Escena Poblenou? Et fem un avançament de la programació!

Abans que comenci l’agost i tot quedi una mica aturat no ens hem pogut resistir a fer-vos un petit avançament dels espectacles que protagonitzaran aquesta 18a edició.

LLEGIR

A Escena Poblenou celebrem 18 anys ‘fent pinya’ per la creació contemporània!

Us esperem per fer pinya tots i totes plegades del 16 al 20 d’octubre a la 18a edició del Festival Escena Poblenou! 

LLEGIR

OBRIM CONVOCATÒRIA 2019 ‘EMBRIONS’

Els programes d’arts visuals i d’arts escèniques del centre cívic Can Felipa, junt amb el festival de creació contemporània Escena Poblenou, presentem les bases [...]
LLEGIR

OBRIM CONVOCATÒRIA 2019 ‘AL MEU BARRI FAN PERFORMANCES’

Els programes d’arts visuals i d’arts escèniques del centre cívic Can Felipa, junt amb el festival de creació contemporània Escena Poblenou, presentem [...]
LLEGIR

Nosaltres, les dones, som aquí!

El festival Escena Poblenou vol ser també un espai de reflexió, un petit far que aculli i doni veu a les dones. [...]
LLEGIR