Carregant Programació

TOTA LA PROGRAMACIÓ

Anarchy

20 Octubre > 17:00 - 18:00
|* CONSULTEU LES ALTRES SESSIONS

20 Octubre > 17:00

| 10€

SINOPSI


Anarchy és un experiment entre l’ordre i el caos, una presa de poder que no resulta senzilla. Des que naixem estem lligats a unes circumstàncies i a uns altres per aconseguir coses tan vitals com l’aliment o la calor. Ells depenen del públic, dels teatres i també del govern per posar en funcionament les seves obres, tot i així aquesta interdependència social no els converteix en súbdits. Utilitzen l’art com a mitjà homogeni per experimentar o reproduir estats i suposicions.

– COMPRAR ENTRADES (10€) –

Taquilla: 12€

COMPANYIA

SOCIETAT DOCTOR ALONSO

DURADA

60 min.

IDIOMA

Castellà

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i direcció coreogràfica: Sofia Asencio

Dramatúrgia: Tomàs Aragay

Creació i interpretació: Semolina Tomic

Il·luminació i espai escènic: CUBE

Espai Sonor: Alfonso Ferri

Producció: Imma Bové

Distribució: Societat Doctor Alonso

Amb la coproducció del Festival TNT de Terrassa, la col·laboració de l’Antic Teatre i l’Ajuntament de Bàscara i el suport de l’ICEC i l’INAE

BIO DE LA COMPANYIA

Sofia Asencio i Tomàs Argaray: codirectors de la companyia. La seva filosofia de creació es basa en el replantejament dels llenguatges artístics cada vegada que inicien un espectacle. Treballen amb una poètica del patètic treien l’espectacularitat d’allà on l’espectador esperaria que hi fos. Eclèctics i multidisciplinaris, creen una nova forma d’habitar l’espai.

Societat Doctor Alonso: s’estableix físicament a Pontós, una zona rural, per allunyar-se del soroll i la uniformitat que envolten la creació contemporània. Repleguen la mirada per buscar una veu pròpia. La companyia neix amb una clara vocació d’intercanvi permanent, tant per una escolta continua més enllà de les pròpies fronteres, com per la necessitat de mostrar el seu treball en un marc de recepció plural.

Més informació Societat Doctor Alonso

 

 

XARXES SOCIALS 

Facebook:

Instagram:

Més informació

Data:
20 Octubre
Hora:
17:00 - 18:00
Preu:
10€
Categoria d'Esdeveniment:

Espai

Centre Cívic Can Felipa
Carrer de Pallars, 277
Barcelona, Barcelona 08005 Espanya
+ Google Map