El suport a la creació és un dels fonaments del Festival. Es dóna molta importància a la necessitat de recolzar els processos de creació i investigació, oferint recursos a l’artista per a desenvolupar-los.

Enguany, el Festival publica dues convocatòries pel suport a la creació.

EMBRIONS Convocatòria 2019 – TANCADA

Embrions va néixer el 2014 amb l’objectiu de recolzar els projectes artístics que estan en estat de gestació de creadors i creadores professionals, idees embrionàries que en un futur esdevindran projectes escènics o no.

Es crea un marc idoni per a què companyies i artistes puguin presentar la seva idea embrionària al públic, a agents productors, programadors i programadores de festivals i centres de creació, amb la finalitat de trobar un acompanyament adequat per a cada proposta seleccionada, ja sigui amb residències, amb ajut a la producció i/o amb l’exhibició en diferents circuits.

DESCARREGUEU LES BASES

Els projectes finalistes de la convocatòria 2019 són:

  • COL.LAPSE de  Brigitte Vasallo
  • Pata de Gallo de Cia Estampades
  • Síndrome HanJonGede Labuena Compañía
  • I AM (T)HERE de Pere Jou&Aurora Bauzà

La comissió  d’Embrions#6 ha estat formada per:

  • Anna Giribert –  directora artística Fira Tàrrega
  • Verònica Rodríguez – responsable de programació Escenes de L’Auditori de Barcelona
  • Gràcia Camps – coordinació de l’àrea d’arts escèniques de La Bonne
  • Ada Vilaró – directora artística Festival Escena Poblenou

ART I TERRITORI Convocatòria 2019 – TANCADA

Els programes d’arts visuals i d’arts escèniques del centre cívic Can Felipa, junt amb el festival de creació contemporània Escena Poblenou, presentem les bases de la 4a edició de la convocatòria Al meu barri fan performances 2019. Destinada a donar suport a propostes que desenvolupin una pràctica artística en col·laboració amb el Poblenou, aquesta convocatòria busca generar processos artístics que apropin la creació contemporània als veïns i veïnes del barri, amb l’horitzó d’una presentació pública durant el festival de creació contemporània Escena Poblenou 2019.

DESCARREGUEU LES BASES
El projecte finalista de la Convocatòria 2019 és:
Los Inútiles: K. O los figurantes / Companyia Ça marche